Povezane novice

Velika tragedija v Škofji Loki: Avtobus povozil otroka, ni mu bilo pomoči

Necenzurirano 19.09.2023
Na območju Škofje Loke je malo čez 14. uri udarila tragedija, v kateri je življenje izgubil otrok. Kot so pojasnili pri PU Kranj, se je po do zdaj znanih podatkih nesreča zgodila pri speljevanju z avtobusne postaje. Otrok je zaradi hudih telesnih… »

V nesreči pri speljevanju z avtobusne postaje na Škofjeloškem je umrl otrok

RTV Slovenija 19.09.2023
Na območju Škofje Loke se je okoli 14. ure zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena otrok in avtobus. Kranjski policisti poročajo o smrtni žrtvi. Po do zdaj znanih podatkih se je nesreča zgodila pri speljevanju avtobusa z… »

TRAGIČNO: V prometni nesreči umrl otrok

Regional 19.09.2023
Na območju Škofje Loke se je danes okrog 14. ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in otrok. Po do sedaj znanih podatkih, se je nesreča zgodila pri speljevanju z avtobusne postaje. Čeprav je otroku prvo pomoč… »

HUDA PROMETNA NESREČA: Otrok zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče

Gorenjski utrip 19.09.2023
Danes nekaj čez 14. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Škofje Loke. Po do sedaj znanih podatkih, se je pri speljevanju z avtobusne postaje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in… »

Ameriški turist umrl v reki Soči

Dnevnik 19.09.2023
Danes je med raftanjem po Soči umrl ameriški turist z ladje za križarjenje, ki je zasidrana v koprskem pristanišču. Skupina se je podala na izlet v dolino Soče, ki pa se je končal tragično. Policija vzroke nesreče še preiskuje. Danes okoli pol… »

V nesreči z avtobusom umrl otrok

Gorenjski glas 19.09.2023
Škofja Loka – V prometni nesreči na območju Škofje Loke je danes umrl otrok. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je huda prometna nesreča zgodila nekaj čez 14. uro pri speljevanju avtobusa z avtobusne postaje. Otrok je zaradi hudih… »

Škofja Loka: V hudi prometni nesreči umrl otrok

Zurnal24 19.09.2023
Na območju Škofje Loke se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl otrok. Nekaj po 14. uri se je na območju Škofje Loke zgodila huda prometna nesreča. "Po do sedaj znanih podatkih, se je pri speljevanju z avtobusne postaje zgodila prometna… »

V Škofji Loki ob speljevanju avtobusa umrl otrok

Delo 19.09.2023
Po doslej znanih podatkih se je nesreča zgodila pri speljevanju z avtobusne postaje. Otrok je zaradi telesnih poškodb na kraju umrl. Danes nekaj čez 14. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Škofje Loke. Po doslej… »

Tragedija v Škofji Loki: avtobus do smrti zbil otroka

SiolNET 19.09.2023
Na območju Škofje Loke se je danes po 14. uri med speljevanjem z avtobusne postaje zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in otrok. Čeprav mu je zdravstveno osebje zagotovilo prvo pomoč, je otrok zaradi prehudih… »

Med raftanjem na Soči en umrl, dva poškodovana

Zurnal24 19.09.2023
Pri naselju Trnovo ob Soči se je zgodila nesreča, v kateri je eden od udeležencev raftanja umrl. Policisti PU Nova Gorica so bili nekaj pred 12. uro obveščeni, da se je na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči zgodila nesreča. "Po prvih podatkih se… »

Med raftanjem na Soči se je smrtno ponesrečil tuji državljan

RTV Slovenija 19.09.2023
Na reki Soči v bližini naselja Trnovo ob Soči se je dopoldne med raftanjem zgodila nesreča, v kateri je eden izmed udeležencev umrl, dva pa sta bila poškodovana. Po prvih podatkih naj bi se usodno ponesrečil tuji državljan. Policisti PU-ja Nova… »

Huda nesreča na Soči, ena oseba umrla

SiolNET 19.09.2023
Pri naselju Trnovo v občini Kobarid se je danes dopoldne zgodila huda nesreča na reki Soči. Med raftanjem je eden od udeležencev kljub hitri prvi pomoči umrl, dva pa sta se poškodovala. Policija še preiskuje okoliščine nesreče, v kateri je po… »

Na Soči se je prevrnil raft, ena oseba umrla

Necenzurirano 19.09.2023
Na območju reke Soče se je danes dopoldne pripetila tragična nesreča, v kateri je umrla ena oseba. Danes okoli 11.30 se je pod Trnovim, občina Kobarid, na reki Soči prevrnil raft. Pri tem je enega od udeležencev odneslo okoli 200 metrov po strugi… »

NA REKI SOČI UMRL RAFTAR: Še dva poškodovana, okoliščine še nepojasnjene (FOTO)

Regional 19.09.2023
Danes ob 11.47 so policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica bili obveščeni o nesreči na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči. Po prvih podatkih se je nesreča zgodila med raftanjem po reki Soči od vstopne točke Boka, v občini Bovec, proti… »

Med raftanjem po Soči umrl tuji državljan, dva poškodovana

Delo 19.09.2023
Ponesrečencu kljub oživljanju ni bilo pomoči. Po prvih podatkih se je nesreča zgodila na lokaciji med vstopno točko Boka in izstopno točko Trnovo 1. Danes dopoldne se je med raftanjem po reki Soči zgodila nesreča, v kateri je eden od udeležencev… »

Novice dneva »

Nove informacije o vstopnicah za tekmo Slovenije v osmini finala

Zurnal24 pred 40 minutamiše 9 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

Assange na sodišču priznal krivdo in svoboden odpotoval v Avstralijo

RTV Slovenija pred 29 minutamiše 2 povezani

Sadil marihuano in kradel elektriko

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem