Povezane novice

Depolitizacija TVS: Odstopila Jadranka Rebernik

Nova 24TV 19.09.2023
Jadranka Rebernik (vir: Twitter) Odgovorna urednica informativnega programa TVS Jadranka Rebernik je danes novemu predsedniku uprave RTV Slovenija Zvezdanu Martiču poslala nepreklicen odstop. Do imenovanja novega odgovornega urednika bo uredništvo kot… »

Jadranka Rebernik odstopila, začasno jo bo nadomestila Polona Fijavž

Delo 19.09.2023
Za to funkcijo bo v prihodnje skladno z zakonom o RTV Slovenija objavljen razpis, izbor je v rokah direktorja oziroma direktorice TV Slovenija. Odgovorna urednica informativnega programa TV Slovenija Jadranka Rebernik je odstopila s položaja, po tem, ko… »

Odstopila odgovorna urednica informativnega programa 1. programa TVS Jadranka Rebernik

Dnevnik 19.09.2023
Odgovorna urednica informativnega programa 1. programa Televizije Slovenija Jadranka Rebernik je podala odstopno izjavo. Na to mesto jo je marca lani imenoval tedanji generalni direktor RTVS Andrej Grah Whatmough, kot vršilka dolžnosti pa je to funkcijo… »

RTV Slovenija / Odstopila urednica informativnega programa Jadranka Rebernik

Mladina 19.09.2023
Na poziciji jo bo kot vršilka dolžnosti zamenjala Polona Fijavž. Z današnjim dnem je s položaja odgovorne urednice informativnega programa TV SLO 1 odstopila Jadranka Rebernik. "Do imenovanja novega odgovornega urednika bo uredništvo kot vršilka… »

Odgovorna urednica informativnega programa odstopila

Zurnal24 19.09.2023
Z mesta odgovorne urednice informativnega programa TVS je odstopila Jadranka Rebernik. Jadranko Rebernik je na mesto odgovorne urednice informativnega programa marca lani imenoval takratni generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough na predlog… »

Jadranka Rebernik odstopila s položaja na TV Slovenija

SiolNET 19.09.2023
Odgovorna urednica informativnega programa na TV SLO 1 Jadranka Rebernik je predsedniku uprave RTV Slovenija danes podala nepreklicen odstop, so sporočili iz RTV Slovenija. Do imenovanja novega odgovornega urednika bo uredništvo informativnega programa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem