Povezane novice

Policija pri Rigoncah krepi patrulje in sporoča, da ograja pomaga pri usmerjanju prebežnikov

RTV Slovenija 20.09.2023
Novomeška policija krepi obmejne patrulje na območju Posavja in poskuša prebežnike prestrezati čim bližje meji, da ne zahajajo v naselja in povzročajo nelagodja med krajani. Nedovoljenih prehodov meje je sicer vse več. V Posavju so trenutno z… »

Nesreča pri raftanju: Američan v Sočo padel dvakrat

Dnevnik 20.09.2023
​Dan po tragični raftarski nesreči na Soči, v kateri je življenje izgubil 55-letni Američan, je policija sporočila več podrobnosti. Nesrečnik, ki je v Koper prispel s križarko in se v družbi 15 turistov veselil nove izkušnje, je s čolna… »

V kombijih nezakonito prevažala 34 Turkov

SiolNET 20.09.2023
Na območju Čateža ob Savi so policisti ponoči ustavili kombi znamke Mercedes z nemškimi registrskimi oznakami, ki ga je vozil 45-letni Nemec. Ugotovili so, da v vozilu prevaža 14 Turkov, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo. Pri Divači… »

Podrobnosti nesreče na Soči: umrl 55-letni Američan, ki je med raftanjem v reko padel dvakrat

RTV Slovenija 20.09.2023
Policisti so pojasnili okoliščine torkove nesreče na reki Soči. Nesreča se je zgodila, ko je gumenjak za raftanje med plovbo trčil v skalnato brežino in se prevrnil, tok reke Soče pa je odnesel 55-letnega državljana ZDA, ki so ga pozneje našli… »

Smrt na reki Soči: 55-letni Američan kar dvakrat z rafta padel v vodo

Necenzurirano 20.09.2023
Včeraj nekaj minut pred poldnevom so bili policisti obveščeni o nesreči med raftingom na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči v občini Kobarid, ki je vzela življenje 55-letnega Američana. Danes na novogoriški policijski upravi pojasnjujejo… »

Pijani voznik brez izpita trčil v betonski zid, nato napadel policista

Zurnal24 20.09.2023
Pijani voznik trčil v betonski zid, zbežal s kraja nesreče, nato še skušal udariti policista. Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so v ponedeljek zvečer imeli precej dela s pijanim voznikom na območju Dolnje Počehove. 38-letni voznik je… »

Avtobus povozil 6-letnika, ki je na kraju nesreče umrl

Gorenjski utrip 20.09.2023
Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 128 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37 in sicer 5 s področja kriminalitete in ena tatvina, 12 prometnih nesreč, ena s smrtnim izidom, 7… »

Raftanje je bilo usodno za 55-letnega ameriškega državljana

Delo 20.09.2023
Vodniku in desetim udeležencem iz drugega čolna se je uspelo rešiti iz reke Soče na bližnji breg, 55-letnika pa je odnesel tok. Včeraj dopoldne se je med raftanjem po reki Soči zgodila nesreča, v kateri je eden od udeležencev kljub nudenju prve… »

TRAGEDIJA NA SOČI: Umrl naj bi turist s križarke, ki je bila zasidrana v Kopru (FOTO)

Regional 20.09.2023
Včeraj, 19. septembra, ob 11.47 so bili novogoriški policisti obveščeni o tragični nesreči med raftingom na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči, pod kampom Trnovo, v občini Kobarid. V nesreči je umrl 55-letni državljan ZDA. Kot je sicer… »

Štajerec pijan z avtom v betonski rob; med postopkom poskušal udariti policista

Necenzurirano 20.09.2023
38-letnega kršitelja so pomirili šele nekoliko trši prijemi mož postave. V ponedeljek zvečer se je na območju Dolnje Počehove v občini Pesnica zgodila prometna nesreča z materialno škodo: 38-letni voznik je trčil v betonski rob vozišča in po… »

Znanih več podrobnosti smrtne nesreče na reki Soči

SiolNET 20.09.2023
Kot smo že poročali, se je v torek dopoldne pri naselju Trnovo v občini Kobarid med raftanjem na reki Soči zgodila huda nesreča, v kateri je eden od udeležencev kljub hitri pomoči umrl, dva pa sta se poškodovala. Z novogoriške policijske uprave… »

Trčil v rob vozišča in pobegnil, nato pa policistom povzročal preglavice

SiolNET 20.09.2023
Z mariborske policijske uprave so sporočili, da se je v ponedeljek zvečer na območju Dolnje Počehove zgodila prometna nesreča z materialno škodo. 38-letni voznik je trčil v betonski rob vozišča in po trčenju zapustil kraj nesreče. Kmalu so ga… »

PRITISK MIGRANTOV VSE VEČJI: Bomo uvedli nadzor na meji s Hrvaško?

Regional 20.09.2023
Generalni direktor slovenske policije Senad Jušić je glavnemu ravnatelju hrvaške policije Nikoli Milini poslal pobudo za dodatno okrepitev dela v mešanih policijskih patruljah. Kot so še sporočili s policije, gre za območje Rigonce - Dobova, kjer… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 20.09.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 198 klice občanov. 57 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev… »

6-letnik po trku avtobusa umrl na kraju nesreče

Goriški portal 20.09.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije 113 zabeleženih 1.455 klicev. Med 575 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 153 prometnih… »

PODROBNOSTI SMRTNE NESREČE: Otrok je bil star 6 let

Regional 20.09.2023
V torek ob 14.09 se je v naselju Puštal v občini Škofja Loka zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 6-letni otrok, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je 49-letni voznik avtobusa ustavil vozilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem