Povezane novice

Separatistične oblasti začele pogovore o ponovni integraciji

Delo 20.09.2023
Oblasti v večinsko armenski enklavi so se uklonile Azerbajdžanu. V vojaškem posredovanju je bilo ubitih najmanj 200 ljudi, več kot 400 je ranjenih. V nadaljevanju preberite: Štiriindvajset ur po začetku azerbajdžanskega bombardiranja Gorskega… »

V Gorskem Karabahu med žrtvami tudi ruski mirovniki

Necenzurirano 20.09.2023
Rusko obrambno ministrstvo je potrdilo, da so v sredo v Gorskem Karabahu napadli vozilo njihovega mirovnega kontingenta. Število žrtev ni znano, a so umrli v mirovniki v vozilu. Okoliščine napada še preiskujejo. V azerbajdžanski operaciji v Gorskem… »

Azerbajdžanski predsednik: Gorski Karabah bomo spremenili v raj

RTV Slovenija 20.09.2023
Azerbajdžanski predsednik Ilham Alijev je dejal, da je Azerbajdžan z zavzetjem Gorskega Karabaha znova pridobil polno suverenost nad svojim ozemljem, ob tem pa Armeniji ponudil možnost sodelovanja, sprave in skupnega razvoja. Alijev je govoril po… »

Azerbajdžanski predsednik razglasil konec vojaške operacije v Gorskem Karabahu

Delo 20.09.2023
Prekinitev ognja je bila dosežena po tem, ko je Armenija sporočila, da je bilo v azerbajdžanski operaciji ubitih najmanj 32 ljudi, več kot 200 pa ranjenih. Azerbajdžanski predsednik Ilham Alijev je danes, dan po začetku, razglasil konec vojaške… »

Azerbajdžanski predsednik razglasil konec vojaške operacije v Gorskem Karabahu #video

SiolNET 20.09.2023
Azerbajdžanski predsednik Ilham Alijev je danes, dan po začetku, razglasil konec vojaške operacije v Gorskem Karabahu in dejal, da je državi uspelo obnoviti svojo suverenost, poročajo tuje tiskovne agencije. Ob tem je zatrdil, da so azerbajdžanske… »

Spopadi v Gorskem Karabahu razkrivajo nemoč CSTO

Nova 24TV 20.09.2023
Pripadnik ruske vojske v problematični regiji Gorski Karabah Azerbajdžan nadaljuje s svojimi vojaškimi operacijami v Gorskem Karabahu, ki ga nadzirajo Armenci. Pri tem opozarja, da se ne bodo ustavili do predaje armenskih sil, kar morebitno sproža… »

V Gorskem Karabahu dosežena prekinitev ognja

Dnevnik 20.09.2023
Separatistične oblasti v Gorskem Karabahu, kjer živijo večinoma Armenci, so danes sporočile, da so pristale na prekinitev ognja, v četrtek pa bodo z Azerbajdžanom začele pogovore o integraciji. Do prekinitve ognja prihaja, potem ko je Armenija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem