Povezane novice

Slovenke so bile na pragu velikega presenečenja

SiolNET 20.09.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je bila v četrtem krogu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja skupine C v Lodžu na pragu velikega presenečenja. Z odlično predstavo je proti Nemčiji vodila z 2:1 v nizih in 10:5 v odločilnem, a prednost… »

Slovenske odbojkarice zapravile priložnost za lep skalp

RTV Slovenija 20.09.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v četrtem krogu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja skupine C v Lodžu izgubila proti Nemčiji s 3:2 v nizih. Mlade slovenske odbojkarice so se v prvih treh krogih merile s tremi velesilami, Poljsko… »

Učni uri na severu Francije za grenak priokus

Delo 20.09.2023
V svoji prvi tekmi v skupinskem delu konferenčne lige je Olimpija pustila soliden vtis v Lillu, a je izgubila. Gola ob zaključkih polčasov. V nadaljevanju preberite: Olimpija v svoji prvi evropski preizkušnji v skupinskem delu enega od tekmovanj ni… »

Olimpija debitirala s porazom, Lille na severu Francije prevelik zalogaj

RTV Slovenija 20.09.2023
Nogometaši Olimpije so debitirali v skupinskem delu enega od evropskih tekmovanj. V Lillu so odigrali 1. krog Konferenčne lige v skupini A, tamkajšnji francoski prvoligaš je zmagal z 2:0. Lille, velik favorit pred tekmo, je bil tudi na zelenici… »

Naivna Olimpija je Lillu podarila dva gola

Dnevnik 20.09.2023
Nogometaši Olimpije so s pričakovanim porazom z 0:2 na gostovanju v Lillu na severu Francije začeli svoje nastope v konferenčni ligi. Zmaga Francozov je zaslužena, saj je bila Olimpija večji del tekme povsem nenevarna v napadu in daleč od uspeha… »

Francozi na tekmi z Olimpijo z velikim transparentom proti Uefi

Zurnal24 20.09.2023
Navijači Lilla so odločno izrazili svoje nezadovoljstvo. V tekmi 1. kola Konferenčne lige so nogometaši Lilla pričakovano premagali ljubljansko Olimpijo (2:0), ki je sploh prvič zaigrala v skupinskem delu enega od evropskih tekmovanj. Stadion… »

Olimpija namučila Lille, odločitev v zadnji minuti

Zurnal24 20.09.2023
Slovenski prvaki so odigrali zgodovinsko prvo srečanje v skupinskem delu evropskega tekmovanja. Nogometaši ljubljanske Olimpije so v prvem kolu skupine A Konferenčne lige na gostovanju v francoskem Lillu izgubili (2:0). Na drugi tekmi skupine A se… »

Prvi tekmec na severu Francije premočan za Olimpijo

Delo 20.09.2023
Nogometaši ljubljanske Olimpije so na severu Francije odprli boj v skupinskem delu Uefine konferenčne lige. Nogometaši ljubljanske Olimpije so na severu Francije odprli boj v skupinskem delu Uefine konferenčne lige. Prvi tekmec Ljubljančanov v… »

Zgodovinski dan za nogometno Olimpijo

Zurnal24 20.09.2023
Olimpija pred prvim zgodovinskim nastopom v skupinskem delu kakšnega izmed evropskih tekmovanj. Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo danes ob 16.30 začeli igranje v skupinskem delu konferenčne lige. Slovenski prvak bo za začetek nastopov v skupini A… »

V Lillu borben Olimpijin test za domačo bitko proti Slovanu

Delo 20.09.2023
Slovenski nogometni prvaki bodo v Lillu ob 16.30 začeli pisati svoje prvo poglavje v skupinskem delu konferenčne lige. V nadaljevanju preberite: Za Olimpijo bo danes zgodovinski dan in zgodovinska tekma. Prvič bo igrala v skupinskem delu enega od… »

Olimpija z načrtom, da bo prezimila v Evropi

Dnevnik 20.09.2023
S tekmo med Lillom in Olimpijo v skupini A danes ob 16.30 se bo začelo letošnje tekmovanje v evropski konferenčni ligi, v kateri je sicer igralni dan četrtek. Lille je veliki favorit skupine, za Olimpijo bo to premierna tekma v zgodovini kluba v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem