Povezane novice

DZ skozi prvo branje predloga za preoblikovanje Vzajemne

SiolNET 21.09.2023
DZ je danes opravil prvo obravnavo vladnega predloga preoblikovanja zdravstvene zavarovalnice Vzajemna, potem ko bo z letom 2024 ukinjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Predlogu, ki mu nasprotujejo v Vzajemni, se v petkovem glasovanju o tem, ali je… »

Poslanci naklonjeni preoblikovanju Vzajemne, zavarovancem bodo deleži izplačani

RTV Slovenija 21.09.2023
DZ je opravil prvo razpravo preoblikovanja zdravstvene zavarovalnice Vzajemna, potem ko bo z letom 2024 ukinjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Predlogu v Vzajemni ostro nasprotujejo in se sprašujejo, kaj bo z zaposlenimi. Predlog zakona o statusnem… »

»Naj prevlada razum, da bo Vzajemna lahko živela naprej«

Delo 21.09.2023
V Vzajemni podpirajo razdelitev premoženja med 800.000 članov, a preoblikovanje v delniško družbo jo utegne privesti v stečaj. Državni zbor obravnava danes popoldne v prvem branju predlog zakona o statusnem preoblikovanju Vzajemne iz vzajemno… »

To naj bi konec leta dobili zavarovanci Vzajemne

Zurnal24 21.09.2023
DZ se bo v nadaljevanju septembrske seje danes seznanil z vladnim predlogom preoblikovanja zdravstvene zavarovalnice Vzajemna, potem ko bo z letom 2024 ukinjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Po predlogu, ki mu v Vzajemni nasprotujejo, se bodo njenim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem