Povezane novice

POZOR! Del Primorske obarvan oranžno, prihajajo nevihte

Regional 22.09.2023
Popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi, opozarja Agencija RS za okolje. Za osrednjo, jugovzhodno, jugozahodno in severozahodno Slovenijo so… »

Močno narasle reke v zgornjem Posočju ter manjše reke in hudourniki na območju Bohinja

RTV Slovenija 22.09.2023
Ponoči bodo še nastajale plohe in nevihte. Pričakujemo lahko močnejše in tudi dolgotrajne nalive predvsem v severozahodni in deloma osrednji Sloveniji, v drugi polovici noči na soboto pa predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji. Po podatkih… »

Vztrajni in močni nalivi od Tolmina do Bohinja, zaliva hiše, posredujejo gasilci

Necenzurirano 22.09.2023
V popoldanskih urah je začelo zalivati na območju severozahodne Slovenije. Oblaki, ki so se seboj nosili obilne pošiljke dežja, so v Slovenijo vstopili severno od Nove Gorice, v bližini Kanala in se napotili v smeri severovzhoda proti Tolminu, nato… »

Najprej neurja, nato pa prihaja puščavski pesek

SiolNET 22.09.2023
Nocoj lahko pričakujemo močnejše nalive, predvsem v severozahodni in deloma osrednji Sloveniji, v drugi polovici noči na soboto pa predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji. Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso) je popoldne… »

Arso: Obstaja nevarnost hudourniških poplav, razlijejo se lahko tudi manjše reke

Necenzurirano 22.09.2023
Iz Agencije RS za okolje (Arso) opozarjajo, da bodo tudi zvečer in v noči na soboto predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi. Pri Arsu so na deževje, ki smo mu in mu še bomo v teh dneh… »

Zaradi močnejših padavin za večji del države oranžno opozorilo

Delo 22.09.2023
Razlijejo se lahko posamezni hudourniški vodotoki in manjše reke. Poplavita lahko tudi padavinska in zaledna voda. Povečana nevarnost zemeljskih plazov. Danes popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob… »

Pozor: Arso izdal oranžno opozorilo

Zurnal24 22.09.2023
Arso za del države izdal oranžno opozorilo. Popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi, opozarja Agencija RS za okolje (Arso). Za osrednjo… »

Arso za del države izdal oranžno opozorilo, nastajali bodo dolgotrajni in močnejši nalivi

Dnevnik 22.09.2023
Popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi, opozarja Agencija RS za okolje (Arso). Za osrednjo, jugovzhodno, jugozahodno in severozahodno Slovenijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem