Povezane novice

V Ljubljani vse več kriminala, to so storilci

Zurnal24 22.09.2023
Na območju Policijske uprave Ljubljana so policisti zaznali kar 14-odstotno povečanje tatvin. Policisti so preiskali večje število kaznivih dejanj, 22 storilcem so odvzeli prostost, osumljeni so 72 kaznivih dejanj. Vsi osumljenci so bili privedeni k… »

V priporu 22 osumljencev, ki so zagrešili skupno 72 kaznivih dejanj

Delo 22.09.2023
Dve tretjini osumljencev je slovenskih državljanov. Za zagotavljanje varnosti policija izvaja usmerjene poostrene nadzore. S PU Ljubljana so sporočili, da so na območju ljubljanske policijske uprave preiskali večje število kaznivih dejanj, proti več… »

Po uspešni preiskavi serije vlomov, ropov in drugih kaznivih dejanj v priporu 22 osumljencev

RTV Slovenija 22.09.2023
Kriminalisti in policisti so v zadnjih treh mesecih uspešno preiskali več kaznivih dejanj na območju Ljubljane, Kočevja in Grosuplja. V priporu je 22 ljudi, ki so skupno osumljeni 72 različnih kaznivih dejanj, med drugim za vrsto vlomov in ropov… »

Zaznavajo 14-odstotno povišanje, na najbolj obremenjena območja pošiljajo dodatne sile

Necenzurirano 22.09.2023
Policisti so v zadnjih mesecih na območju ljubljanske policijske uprave preiskali več kaznivih dejanj zoper premoženje. Pridržali so 22 osumljencev, ki so pristali v priporu. Poročali smo že, da policija na območju ljubljanske policijske uprave… »

Policija razkrila, koliko več kriminala je v Ljubljani #video

SiolNET 22.09.2023
Po opravljeni analizi so ljubljanski policisti na celotnem območju Ljubljane zaznali 14-odstoten porast kriminalnih dejanj, pri čemer dve tretjini storilcev kaznivih dejanj predstavljajo slovenski državljani, preostalo tretjino pa državljani BiH… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem