Povezane novice

Je v napadu na Sevastopol umrl poveljnik ruskega črnomorskega ladjevja?

SiolNET 22.09.2023
V današnjem ukrajinskem napadu na poveljstvo ruskega črnomorskega ladjevja v Sevastopolu naj bi po nekaterih navedbah umrl tudi poveljnik ladjevja Viktor Sokolov. Za zdaj ne Rusi ne Ukrajinci niso potrdili teh navedb. Pomembnejši dogodki: 21.46 Je v… »

Biden: ZDA bodo Ukrajini dobavile rakete dolgega dosega ATACMS

RTV Slovenija 22.09.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je ukrajinskega kolega Volodimirja Zelenskega obvestil, da bodo ZDA Ukrajini dobavile rakete dolgega dosega ATACMS, poroča ameriška televizija NBC News. NBC News se sklicuje na tri ameriške vladne uslužbence in… »

Ukrajina izvedla raketni napad na sedež ruske črnomorske flote na Krimu

RTV Slovenija 22.09.2023
V ukrajinskem raketnem napadu na polotok Krim, ki je pod rusko zasedbo, je bil zadet sedež ruske črnomorske flote, je sporočil guverner Sevastopola Mihail Razvožajev, ki ga je nastavila Rusija. Pogrešan je ruski vojak. "V sovražnikovem raketnem… »

Ukrajinci prevzeli odgovornost za napad na sedež ruske mornarice na Krimu

Delo 22.09.2023
»V sovražnikovem raketnem napadu je bil zadet sedež črnomorske flote,« je na družbenih omrežjih zapisal guverner Sevastopola. Ukrajinska vojska je prevzela odgovornost za današnji napad na sedež ruske črnomorske flote na polotoku Krim, ki je pod… »

Ukrajinci v raketnem napadu zadeli sedež črnomorske flote

Nova 24TV 22.09.2023
Sedež črnomorske flote. Vir: Socialno omrežje X. Ukrajina je med izvajanjem protiofenzivnih vojaških operacij sprožila raketni napad na Krim, ki je trenutno pod ruskim nadzorom. V napadu je bil zadet sedež črnomorske flote. Informacije je potrdil… »

Ukrajina z raketnim napadom zadela sedež ruske črnomorske flote

Dnevnik 22.09.2023
V ukrajinskem raketnem napadu na polotok Krim, ki je pod ruskim nadzorom, je bil zadet sedež ruske črnomorske flote, je danes sporočil guverner Sevastopola Mihail Razvožajev, ki ga je nastavila Moskva. Žrtev ni omenjal, je pa posvaril pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem