Povezane novice

V nesreči v Kvarnerju umrl 61-letni slovenski motorist

Delo 22.09.2023
V prometni nesreči blizu Senja na severu Jadranske obale je včeraj umrl 61-letni slovenski motorist, so danes sporočili iz liško-senjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in le dan po tem, ko se je južno od… »

V nesreči v Kvarnerju umrl 61-letni slovenski motorist

SiolNET 22.09.2023
V prometni nesreči blizu Senja na severu jadranske obale je v četrtek umrl 61-letni slovenski motorist, so danes sporočili z liško-senjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in le dan po tem, ko se je južno od… »

LE DAN PO TEM, KO SE JE MOTORIST HUJE POŠKODOVAL: Na hrvaški cesti ugasnilo življenje Slovenca

Regional 22.09.2023
V prometni nesreči blizu Senja na severu Jadranske obale je v četrtek umrl 61-letni slovenski motorist, so danes sporočili iz liško-senjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in le dan potem, ko se je južno od… »

Pri Senju umrl 61-letni motorist iz Slovenije

RTV Slovenija 22.09.2023
V četrtkovi prometni nesreči blizu Senja na severu Jadranske obale je umrl 61-letni slovenski motorist, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni pas in trčil v vozilo. Prometna nesreča se je zgodila v četrtek ob 11.50 v kraju Senjska… »

V nesreči na Kvarnerju umrl 61-letni slovenski motorist

Zurnal24 22.09.2023
V prometni nesreči blizu Senja na severu Jadranske obale je v četrtek umrl 61-letni slovenski motorist. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in le dan potem, ko se je južno od Karlobaga huje poškodoval 31-letni slovenski motorist… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem