Povezane novice

Pred bojem za olimpijske igre poudaril eno stvar

SiolNET 23.09.2023
Moška odbojkarska reprezentanca je v soboto dopoldne v Ljubljani opravila še zadnji trening pred odhodom na Japonsko. Tam jo prihodnji vikend čaka začetek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah leta 2024 v Parizu. Sportal Poškodba… »

Vinčić bo nosil težko breme – Ropret ne gre na Japonsko

Delo 23.09.2023
Podajalec slovenske odbojkarske reprezentance Gregor Ropret ne bo odšel na kvalifikacijski turnir na Japonsko, poškodba gležnja je prehuda. Za Gregorja Ropreta, prvega podajalca slovenske odbojkarske reprezentance na evropskem prvenstvu, kjer je… »

Poškodba Ropreta prehuda, na Japonsko ne bo odpotoval

Necenzurirano 23.09.2023
V Ropretove čevlje bo ponovno stopil Dejan Vinčić. Podajalec slovenske odbojkarske reprezentance Gregor Ropret se je na Evropskem prvenstvu na tekmi v polfinalu proti Poljski poškodoval, kot so zdaj sporočili iz odbojkarskega tabora pa je poškodba… »

Poškodba je prehuda: Slovenci po uresničitev olimpijskih sanj brez Gregorja Ropreta

SiolNET 23.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v nedeljo odpotovala proti Tokiu, kjer jo prihodnji konec tedna čaka začetek kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah Pariz 2024. V Azijo bo izbrana vrsta odpotovala brez podajalca Gregorja Ropreta, ki mu… »

Odbojkarji po olimpijsko vozovnico brez Ropreta

RTV Slovenija 23.09.2023
V nedeljo se bo moška odbojkarska reprezentanca podala na pot proti Tokiu, kjer jo prihodnji konec tedna čaka začetek kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah Pariz 2024. V Azijo bo izbrana vrsta odpotovala brez Gregorja Ropreta. "Dodatne preiskave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem