Povezane novice

V ISTRI TRAGIČNA NESREČA SLOVENSKEGA VOZILA: Moški umrl na kraju, žena in otrok prepeljana v puljsko bolnišnico

Regional 23.09.2023
Huda prometna nesreča na avtocesti v hrvaški Istri se je zgodila danes okoli 14.00, na odseku avtoceste med priključkoma Višnjan in Baderna. V nesreči je bilo samoudeleženo vozilo slovenskih registrskih oznak, ki se je peljalo v smeri Pule… »

Nesreča Slovencev v hrvaški Istri: 38-letni voznik umrl, sopotnica huje poškodovana, otrok lažje

RTV Slovenija 23.09.2023
V hrvaški Istri se je na avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami. Umrl je voznik, žensko in otroka, ki sta bila v vozilu, pa so prepeljali v puljsko bolnišnico. Nesreča se je… »

V Istri naj bi v prometni nesreči umrl Slovenec, žena in otrok v bolnišnici

SiolNET 23.09.2023
V hrvaški Istri se je na avtocesti danes zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo s slovensko registracijo. Po prvih podatkih je umrl voznik. Žensko in otroka, ki sta bila v vozilu, so prepeljali v puljsko bolnišnico… »

Novo o hudi prometni nesreči: Slovenec umrl na kraju, žena in otrok sta hospitalizirana

Zurnal24 23.09.2023
Nove podrobnosti hude prometne nesreče na Istrskem ipsilonu: moški umrl, ženska in otrok v bolnišnici. Danes okoli 15. ure se je na razcepu Višnjan - Baderna na Istrskem ipsilonu zgodila huda prometna nesreča. V njej je bilo udeleženo zgolj vozilo… »

Huda prometna nesreča: Slovenec umrl, žena in otrok v bolnišnici

Zurnal24 23.09.2023
Huda nesreča, po prvih podatkih umrl voznik. V hrvaški Istri se je na avtocesti danes zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo s slovensko registracijo. Po prvih podatkih je umrl voznik. Žensko in otroka, ki sta bila v… »

V Istri naj bi v prometni nesreči umrl Slovenec, ženska in otrok v bolnišnici

24ur 23.09.2023
V hrvaški Istri se je na avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo s slovensko registracijo. Po prvih podatkih je umrl voznik. Žensko in otroka, ki sta bila v vozilu, so prepeljali v puljsko bolnišnico. Nesreča… »

Na Hrvaškem umrl voznik vozila s slovensko registracijo

Delo 23.09.2023
Žensko in otroka, ki sta bila v vozilu, so prepeljali v puljsko bolnišnico. V hrvaški Istri se je na avtocesti danes zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo s slovensko registracijo. Po prvih podatkih je umrl voznik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem