Povezane novice

Tigst Assefa z najhitrejšim maratonom v zgodovini ponovila zmago

Delo 24.09.2023
Etiopska tekačica je na berlinskem maratonu postavila nov svetovni rekord s časom 2:11:52 ure in s tem močno izboljšala dosedanji rekord v ženski konkurenci. Etiopska tekačica Tigst Assefa je na berlinskem maratonu postavila nov svetovni rekord. Za… »

Svetovni rekord Assefe na berlinskem maratonu

Dnevnik 24.09.2023
Etiopska tekačica Tigst Assefa je danes na berlinskem maratonu postavila nov svetovni rekord. Za ponovitev lanske zmage je v Berlinu maraton pretekla v 2:11:52 ure in s tem močno izboljšala dosedanji rekord v ženski konkurenci Kenijke Brigid Kosgei… »

Assefa v Berlinu odtekla svetovni rekord v maratonu

RTV Slovenija 24.09.2023
Etiopska tekačica Tigst Assefa je danes na berlinskem maratonu postavila nov svetovni rekord. Za ponovitev lanske zmage je maraton pretekla v času 2:11:52. Assefa je močno izboljšala dosedanji rekord v ženski konkurenci Kenijke Brigid Kosgei, ki je… »

Senzacionalni svetovni rekord Etiopijke v Berlinu!

SiolNET 24.09.2023
Etiopijka Tigst Assefa je na berlinskem maratonu postavila novo rekordno žensko znamko. V cilj pri Brandenburških vratih je pritekla s senzacionalnim časom 2:11:52, kar je za dve minuti in 12 sekund hitreje od prejšnjega ženskega rekorda Kenijke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem