Povezane novice

Bronasta Eva Terčelj: Pozabila sem na trpljenje v slalomu

SiolNET 24.09.2023
Eva Terčelj, ki je v četrtek ostala brez polfinala kajakašic na svetovnem prvenstvu v Londonu, si je v nedeljo priborila tolažilno nagrado – osvojila je bronasto kolajno v kajakaškem krosu, novi olimpijski disciplini. Sportal Kako naprej? Počutil… »

Eva Terčelj bronasta na SP v kajakaškem krosu

Dnevnik 24.09.2023
Slovenska kajakašica Eva Terčelj si je na svetovnem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Londonu na najboljši možen način zacelila rane, ki jih je dobila, ko je v slalomu izpadla že po kvalifikacijah. Bronasto medaljo je nekdanja slalomska svetovna… »

Eva Terčelj zaokrožila London z bronom

Delo 24.09.2023
Slovenska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu osvojila tri kolajne, za konec je zablestela Terčeljeva v kajakaškem krosu. Slovenska kajakašica Eva Terčelj si je na svetovnem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Londonu na najboljši možen način… »

Eva Terčelj za konec SP-ja Sloveniji priveslala bron

RTV Slovenija 24.09.2023
Zadnji dan svetovnega prvenstva v slalomu na divjih vodah v Londonu je Eva Terčelj osvojila bronasto kolajno v kajakaškem krosu. Zlato medaljo je dobila Britanka Kimberley Woods, srebro pa Francozinja Camille Prigent. Eva Terčelj, nekdanja slalomska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem