Povezane novice

Strelec na Ptuju je policiste poklical sam, a se je prijetju močno upiral

Delo 26.09.2023
Policisti so strelca prijeli okoli 18.30, akcija je trajala okoli deset ur. Med drugim je zadel avtomobil z dvema osebama, vendar nista poškodovani. Policija je okoli 18.30 po dolgotrajnem posredovanju in neuspešnih pogajanjih prijela 56-letnika, ki je… »

STRELJANJE NA ŠTAJERSKEM: "Govori policija. Pridite ven iz hiše brez orožja z dvignjenimi rokami!" (FOTO)

Regional 26.09.2023
Na Ptuju, natančneje na Selski cesti, je prišlo do streljanja, so sporočili iz PU Maribor. Policisti so zavarovali kraj dogodka in izvajajo nujne ukrepe. Po prvih informacijah poškodovanih ni. Policija opozarja mimoidoče, naj upoštevajo njihova… »

Nove podrobnosti policije o strelcu: bil je že obravnavan #video

SiolNET 26.09.2023
Danes dopoldne so ptujske policiste obvestili o streljanju na območju Ptuja. Osumljenec se je zatekel v eno od hiš. Policisti so ga pozvali, naj odloži orožje in zapusti hišo, vendar tega ni storil, zato so se pripadniki specialne enote pripravljali… »

Deset ur drame končali specialci

Dnevnik 26.09.2023
Krajan Turnišča pri Ptuju je v torek zjutraj s streljanjem na mimovozeče vozilo in merjenjem z orožjem z balkona v policiste povzročil pravo dramo, ki se je z akcijo specialne enote policije in njegovim prijetjem končala šele zvečer. V Turnišču… »

56-letnik sam poklical policijo, nato pa streljal proti policistom

24ur 26.09.2023
Mariborski policisti so bili obveščeni o streljanju v bližini Dražencev na območju Ptuja. Ob prihodu na kraj so naleteli na moškega z orožjem in ga večkrat pozvali, naj ga odloži. Tega ni hotel storiti, še več, z balkona je celo streljal nanje… »

Novo glede streljanja pri Ptuju: To je sporočila policija

Zurnal24 26.09.2023
V bližini Dražencev pri Ptuju se je odvijala prava drama. V bližini Dražencev pri Ptuju je danes dopoldne prišlo do streljanja. Bližnji stanovalci so za ptujinfo.com povedali, da je nekdo v eni od hiš grozil z orožjem, nato so slišali več… »

56-letni strelec se je sam prijavil; specialci so ga po devetih urah trdo prijeli na balkonu

Necenzurirano 26.09.2023
Dopoldne so bili policisti obveščeni o oboroženem moškem na Ptuju. Pozneje je prišlo tudi do streljanja. Osumljenca so prijeli okoli 18.30 ure. Kriminalisti so na večerni novinarski konferenci razkrili nekatere podrobnosti današnje deveturne drame… »

Ker pogajanja niso bila uspešna, so policijski specialci vdrli v hišo moškega, ki je streljal

RTV Slovenija 26.09.2023
Policisti so okoli 18.30 prijeli oboroženega moškega, ki je dopoldne streljal v okolici Ptuja in se zaprl v hišo. Odvzeli so mu prostost. V hiši po navedbah policije ni bilo drugih ljudi, so pa intenzivna pogajanja z osumljencem potekala ves dan… »

Dramatično jutro na Ptuju: Moški po ločitvi streljal z balkona proti policistom

Spodnje Podravje 26.09.2023
Na območju Ptuja, natančneje na Selski cesti, je dopoldan prišlo do napetega oboroženega incidenta. Po informacijah iz Policijske uprave Maribor so bili o streljanju obveščeni okrog 8:40 dopoldne. Ko so na kraj dogodka prišle prve policijske… »

Streljanje pri Ptuju, ljudje zaklenjeni v hiše

Zurnal24 26.09.2023
Krajane pozivajo, naj se ne zadržujejo blizu kraja dogodka. V bližini Dražencev pri Ptuju je danes dopoldne prišlo do streljanja. Policisti so kraj zavarovali in izvedli ustrezne ukrepe. Po doslej znanih informacijah ni nihče poškodovan, so… »

V bližini Ptuja poteka soočenje med strelcem in policijo

Nova 24TV 26.09.2023
Na kraju dogodka je novinar Nova24TV. Nekaj kilometrov zunaj Ptuja se odvija policijska drama. V bližini Dražencev je prišlo do streljanja, storilec pa je še vedno zaprt v hiši. Na licu mesta so številne policijske enote, prisoten pa naj bi bil tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem