Povezane novice

Pipenbaher: Če zakonsko ne skrajšamo postopkov za dovoljenja, soglasja, bo hudič

RTV Slovenija 26.09.2023
Svet za obnovo po poplavah, ki ga koordinira gradbeni inženir in priznani projektant mostov Marjan Pipenbaher, se je sešel na prvi seji. Predsednik vlade Robert Golob ob tem poudarja, da bo obnovo treba izvesti strokovno. Mi točno vemo, da so po navadi… »

Od pet do deset let, če želimo ustrezno obnovo

Zurnal24 26.09.2023
Stroški bodo šli v milijarde, je po seji sveta za obnovo povedal predsednik vlade Golob. "Ključno je, da se zavedamo resnosti problema in da pristopimo k rešitvi po pameti," je dejal predsednik vlade Robert Golob. Ena prvih nalog je ugotoviti, kje je… »

Pipenbaher: Če bi redno vlagali v vodotoke, bi imeli danes bistveno manjšo škodo

SiolNET 26.09.2023
Treba se je zavedati resnosti težave in k rešitvam pristopiti strokovno in pametno, je novinarjem po današnjem prvem zasedanju sveta za obnovo, ki ga je vlada imenovala po avgustovski ujmi, dejal premier Robert Golob. Da se je projekta obnove treba… »

Pipenbaher: Do novembra morajo biti rečna korita očiščena in brežine utrjene

Delo 26.09.2023
Stroka v svetu za obnovo je obravnavala osnutek zakona o obnovi, več članov pa opozarja, da bi bilo koristno, če bi imeli več podatkov. Svet za obnovo, ki ga vodi Marjan Pipenbaher, se je danes sestal na prvi seji. Obravnavali so osnutek zakona o… »

Pipenbaher pred prvim sestankom: »Ključno, da se postavijo suhi zadrževalniki«

Necenzurirano 26.09.2023
Pred prvim sestankom seje sveta za obnovo je gradbeni inženir Marjan Pipenbaher, ki vodi 14-članski svet, izpostavil nujnost kakovostne obnove in celovitih rešitev. V pogovor za Svet24TV je Pipenbaher dejal, da se bodo na svetu najprej pogovorili in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem