Povezane novice

Kabinet predsednika vlade: Golob za zasebne poti plačuje sam, vladno letalo uporablja za službene

RTV Slovenija 26.09.2023
Kabinet predsednika vlade je zavrnil očitke SDS-a in nekaterih medijev glede stroškov najema letala za predsednika vlade Roberta Goloba. Premier vladno letalo uporablja za službene poti, zasebne poti pa si plača sam, poudarjajo v kabinetu. "Predsednik… »

Stroški potovanj vlade se selijo še v parlament

Delo 26.09.2023
Komisija za nadzor javnih financ: O poletih premierja in ministrice za javno upravo. Kako po dunajski aferi potuje predsednica državnega zbora? »Predsednik vlade vse svoje zasebne poti plačuje sam,« so v kabinetu predsednika vlade odgovorili na… »

"Očitki ne držijo, zasebne polete si Golob plačuje sam"

SiolNET 26.09.2023
"Predsednik vlade vse svoje zasebne obveznosti plačuje sam. Očitki, ki so se pojavili v nekaterih medijih in v poslanskem vprašanju poslanke SDS Jelke Godec, ne držijo," so danes sporočili iz urada premierja Roberta Goloba. "Predsednik vlade za… »

Tako Golob odgovarja na očitke o zapravljanju davkoplačevalskega denarja

Zurnal24 26.09.2023
Predsednik vlade se je odzval na očitke o stroških, ki naj bi nastali z najemom letal. Predsednik vlade Robert Golob se je odzval na poslansko vprašanje vodje poslanske skupine SDS Jelke Godec glede stroškov najema letal. "Predsednik vlade vse svoje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem