Povezane novice

Rebernik pozvala k ustavitvi "pogroma" na RTV. Aktiv: Kot urednica nikoli ni zaščitila novinarjev.

RTV Slovenija 27.09.2023
V Aktivu novinarjev Informativnega programa TV Slovenija so ob pozivu nekdanje odgovorne urednice Jadranke Rebernik k "ustavitvi pogroma nad sodelavkami in sodelavci" opozorili, da so na diskriminacijo in šikaniranje opozarjali ves čas njenega mandata… »

TV Slovenija: Peripetijam ni konca, zdaj se je oglasila še odgovorna urednica

Zurnal24 27.09.2023
V. d. odgovorne urednice informativnega programa prvega programa TVS Polona Fijavž pred izrekanjem uredništva o podpori njenemu imenovanju poudarja, da bo zaposlene zaščitila pred šikaniranjem in poskrbela za normalizacijo razmer v uredništvu… »

Burno o tem, kaj se dogaja na Kolodvorski

Delo 27.09.2023
Informativni program TVS: Jutri izrekanje uredništva. SDS zahteva ukrepanje. Informativni program TV Slovenija je tudi še po menjavi vodstva RTV Slovenija v soju medijskih žarometov, saj kadrovske menjave spremljajo burni odzivi – Jadranka Rebernik… »

»Kolegi in kolegice so zaradi izčrpanosti med delom omedlevali, a nadrejeni niso ukrepali«

Mladina 27.09.2023
Pismo, v katerem novinarji informativnega programa razkrivajo, kaj se jim je dogajalo v času vladavine Uroša Urbanije in Jadranke Rebernik. Aktiv novinarjev informativnega programa TV Slovenija se je odzval na elektronsko sporočilo nekdanje odgovorne… »

Novinarji TV Slovenija ostro proti bivši odgovorni urednici

SiolNET 27.09.2023
Aktiv novinarjev informativnega programa TV Slovenija se je ostro odzval na pismo, ki ga je zdaj že nekdanja odgovorna urednica informativnega programa TVS Jadranka Rebernik poslala svoji sedanji naslednici, v.d. odgovorne urednice Poloni Fijavž… »

"Kolegice in kolegi so omedlevali, a nadrejeni niso ukrepali"

Zurnal24 27.09.2023
Nekdanja urednica se je postavila na stran žrtve, to so ji predočili novinarji. Po tem, ko je novinarki v informativnem programu TV Slovenija Valentini Plaskan včeraj postalo slabo in je potrebovala nujnoo zdravniško pomoč, je nekdanja odgovorna… »

Rebernikova Fijavževi: “Nemudoma zaustavi nenujne odstavitve in šikaniranje sodelavcev na RTV!”

Nova 24TV 27.09.2023
Bivša odgovorna urednica informativnega programa Jadranka Rebernik in aktualna v. d. odgovorne urednice Polona Fijavž (Foto: Fb, rtvslo) Bivša odgovorna urednica informativnega programa Jadranka Rebernik je v svojem pismu aktualni v. d. odgovorni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem