Povezane novice

PONOVNO SE BO ODLOČALO O ZAŠČITI ŽIVALI: Odložilni veto tudi na novelo zakona o KGZS

Regional 27.09.2023
Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na novelo zakona o zaščiti živali ter na novelo zakona o Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (KGZS). To pomeni, da bo moralo novelo ob ponovnem glasovanju podpreti 46 poslancev… »

Državni svet z veti v ponovno odločanje Državnem zboru vrnil tri zakone

Delo 27.09.2023
DS je izglasoval veta na noveli zakona o zaščiti živali in o KGZS ter na zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov. Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na novelo zakona o zaščiti živali, na novelo… »

Državni svet izglasoval tri odložilne vete

SiolNET 27.09.2023
Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na novelo zakona o zaščiti živali, novelo zakona o Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (KGZS) in zakon o povračilu glob iz časa epidemije covida-19. To pomeni, da bo moralo… »

DS izglasoval veto na noveli zakona o zaščiti živali in o KGZS ter na zakon o povračilu covidnih glob

Dnevnik 27.09.2023
Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na noveli zakona o zaščiti živali in o Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (KGZS) ter na zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov. To pomeni, da bo moralo novelo… »

Državni svetniki izglasovali tri vete, tudi na zakon o povračilu glob iz časa epidemije covida-19

RTV Slovenija 27.09.2023
Državni svetniki so izglasovali veto na novelo zakona o Kmetijsko-gozdarski zbornici Slovenije (KGZS), na novelo zakona o zaščiti živali in na zakon o povračilu glob iz časa epidemije covida-19. Veto na zakon o povračilu glob so izglasovali s 17… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem