Povezane novice

Golob pojasnil, zakaj denar še ni na računu prizadetih

Zurnal24 28.09.2023
Premier Robert Golob je ob sredinem obisku v poplavah hudo prizadete Koroške pojasnil, zakaj sredstva še niso na računu prizadetih (občin). "Prišli smo v neke vrste likvidnostno zanko, ko je vlada nakazala denar pristojnim ministrstvom, zaradi… »

Golob / »Na račun obnove bomo morali kakšno pravico tudi odvzeti«

Mladina 28.09.2023
Predsednik vlade je obljubil pospešitev postopka nakazil in napovedal, da bo zakon o obnovi in razvoju v Državnem zboru (DZ) verjetno oktobra. Po zagotovitvi sredstev po avgustovski umi se je vlada znašla v likvidnostni zanki, ko je denar odobren, a… »

Golob: Na račun obnove bomo morali kakšno pravico tudi odvzeti

RTV Slovenija 28.09.2023
"Prišli smo v neke vrste likvidnostno zanko, ko je vlada nakazala denar pristojnim ministrstvom, zaradi postopkov, ki so namenjeni predvsem preglednosti porabe, pa še ni prišel do prizadetih," je za oddajo Ob osmih dejal premier Robert Golob. O… »

Golob: Postopek izplačila nakazil po ujmi bomo maksimalno pospešili

SiolNET 28.09.2023
Po zagotovitvi sredstev po avgustovski ujmi se je vlada znašla v likvidnostni zanki, ko je denar odobren, a zaradi postopkovnih zapletov, namenjenih transparentnosti, še ni izplačan, je za Radio Slovenija pojasnil premier Robert Golob. Obljubil je… »

Golob: Postopek izplačila nakazil po ujmi bomo maksimalno pospešili

Dnevnik 28.09.2023
Po zagotovitvi sredstev po avgustovski umi se je vlada znašla v likvidnostni zanki, ko je denar odobren, a zaradi postopkovnih zapletov, namenjenih transparentnosti, še ni izplačan, je za Radio Slovenija pojasnil premier Robert Golob. Obljubil je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem