Povezane novice

Inštitut v lasti ministričine dolgoletne sodelavke v nenavadnih okoliščinah dobil 300.000 evrov

RTV Slovenija 28.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je le nekaj dni po vrnitvi s sporne poti v New York podpisala dokument, s katerim je inštitut v lasti njene dolgoletne sodelavke v nenavadnih okoliščinah pridobil 300.000 evrov. Prva korupcijska afera… »

Črni oblaki nad Golobovo ministrico za javno upravo

Delo 28.09.2023
Sanjo Ajanović Hovnik, ki jo bremenijo očitki o manipuliranju z razpisi svojega ministrstva, za zdaj še uživa podporo Gibanja Svoboda. Po tem, ko se še ni polegel prah v zvezi s službeno potjo ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik in… »

Ministrica kljub aferam trdno v sedlu

Dnevnik 28.09.2023
Po aferi z letalskimi vozovnicami ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik obremenjujejo še razkritja o morebitnem netransparentnem razdeljevanje javnega denarja. Toda političnih posledic za ministrico ni pričakovati. V Gibanju Svoboda jo… »

Nad ministrico Ajanović Hovnik črni oblaki: Smo sredi pogajanj, »vsaka afera pride prav«

Necenzurirano 28.09.2023
Nad ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik v zadnjem obdobju leti vrsta očitkov. Po očitkih o razsipništvu zaradi visokih stroškov službene poti delegacije ministrstva v New York se je zdaj pod drobnogledom znašel še razpis njenega… »

Pot Tanje Fajon v New York najdražja v zadnjih letih

SiolNET 28.09.2023
Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon je septembra skupaj s sedemčlansko delegacijo sodelovala na rednem zasedanju Generalne skupščine Združenih narodov v New Yorku. Za osemdnevno potovanje je država plačala 67.349,32 evra, pri čemer dnevnice v… »

VARČEVANJE IN DAVKI DRŽAVLJANOM: Ministrica pa znanki 300.000 evrov za proučevanje enakosti spolov?

Regional 28.09.2023
Na račun ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik letijo novi očitki, tokrat o razdeljevanju davkoplačevalskega denarja na osnovi osebnega poznanstva. To se dogaja komaj teden dni potem, ko so prišli na dan podatki o ministričini službeni… »

Ministrica Ajanović Hovnik v zadregi še zaradi razpisa

Necenzurirano 28.09.2023
Po dragem službenem potovanju ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik je pod drobnogledom razpis njenega ministrstva. Gre za razpis za "krepitev aktivnih državljanskih pravic in opolnomočenje nevladnih organizacij na področju aktivnih… »

Ministrstvo Ajanović Hovnikove denar dodelilo nevladni organizaciji, povezani z ministrico!

Nova 24TV 28.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik (foto: sta) Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik se je po pregrešno dragi službeni poti v New York, ki je davkoplačevalce stala kar 33.000 evrov, zapletla v novo afero. Njeno ministrstvo je… »

Nova afera ministrice za javno upravo? Razkrili njene nove sporne prakse!

Zurnal24 28.09.2023
Ministrica Sanja Ajanović Hovnik se je znova znašla na tapeti. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je veliko prahu dvignila že s po mnenju mnogih razsipnim ravnanjem z davkoplačevalskih denarjem. Ministrica se je namreč s štirimi… »

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik v središču nove afere?

SiolNET 28.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je v zadnjih dneh tarča številnih kritik, najprej na račun dragega službenega potovanja v New York, za katerega je s še štirimi sodelavkami z ministrstva porabila več kot 33 tisoč evrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem