Povezane novice

Roglič naj bi se odločil do nedelje

Delo 28.09.2023
Po poročanju medijev naj bi imel Primož Roglič zeleno luč za prestop iz Jumba Visme. Zanj se močno zanima Ineos, ki želi tekmovalca za osvojitev Toura. Se obeta prestop desetletja? Slovenski kolesarski as Primož Roglič naj bi v prihodnjih dneh… »

Primož Roglič blizu prestopu k Ineos Grenadiers

Dnevnik 28.09.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič naj bi v prihodnjih dneh sporočil, v kateri ekipi bo nadaljeval kariero. Po poročanju nizozemskega portala Wielerflits mu je namreč vodstvo dosedanje ekipe Jumbo Visma dalo zeleno luč za prestop. Najbolj resen snubec… »

Jumbo-Visma odgovornim sporočila načrt o združitvi

SiolNET 28.09.2023
Zgodba o morebitni združitvi Jumbo-Visme in Soudal Quick-Stepa dobiva nadaljevanje. Po poročanju Het Laatste Nieuws naj bi vodilni pri Jumbo-Vismi obvestili Mednarodno kolesarsko zvezo, pogovarjajo pa se tudi glede zamenjave proizvajalca koles. Sportal… »

Bomba! Roglič dobil zeleno luč za odhod, odločitev znana že v ...

Zurnal24 28.09.2023
Primož Roglič naj bi dobil dovoljenje, da že po letošnji sezoni zapusti Jumbo-Vismo, zanj naj bi se borilo kar pet kolesarskih velikanov. Slovenski kolesarski as Primož Roglič ima proste roke pri izbiri ekipe za sezono 2024! Tako vsaj poročajo pri… »

Vse bolj vroče okoli Rogličevega prestopa: bogati lastnik si ga nadvse želi

SiolNET 28.09.2023
V kolesarskem svetu se v zadnjem obdobju dogaja ogromno. Govora je o morebitnih združevanjih moštev, prestopih kolesarjev … Vroča žemljica je tudi slovenski šampion Primož Roglič, ki bi rad v prihodnjem letu nastopal na Dirki po Franciji in se… »

Ineos prvi v vrsti snubcev za Rogliča; odločitev že do nedelje?

RTV Slovenija 28.09.2023
Primožu Rogliču naj bi ekipa Jumbo Visma prižgala zeleno luč za prestop v drugo moštvo. Specializiranemu nizozemskemu spletnemu portalu Wielerflits so vodje več ekip sporočile, da lahko 33-letni Slovenec ob odškodnini odide iz Jumba Visme. Prvi v… »

"Roglič mora udariti po mizi ali zamenjati ekipo" #video

SiolNET 28.09.2023
Iz dneva v dan spremljamo nadaljevanje nedeljske kolesarske novice nizozemskega medija WielerFlits, da naj bi moči združili ekipi Jumbo-Visma in Soudal Quick-Step, ki imata v svojih vrstah vrhunske kolesarje. Odzivi prihajajo z vseh strani. O tej temi… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano pred 8 uramiše 5 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 8 uramiše 4 povezane

Slovenske kajakašice v Tacnu ekipne evropske prvakinje

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem