Povezane novice

ZA VEDNO SE JE POSLOVIL 'PROFESOR DUMBLEDORE': Priznan igralec je preminil pri 82 letih

Regional 28.09.2023
V bolnišnici je v starosti 82 let preminil sir Michael Gambon, je sporočila njegova družina. Gambon je bil izjemno priznan igralec, širši javnosti pa je najbolj poznan po svoji nepozabni vlogi profesorja Albusa Dumbledorja v franšizi filmov o… »

Umrl eden glavnih igralcev iz filmov o Harryju Potterju

Delo 28.09.2023
Michael Gambon, ki je igral ravnatelja Bradavičarke Albusa Dumbledora, je umrl v 83. letu starosti. V 83. letu starosti je umrl irsko-angleški igralec Michael Gambon, ki je v pet desetletij dolgi karieri osvojil dve nagradi igralskega ceha in štiri… »

Umrl eden najbolj priljubljenih igralcev iz Harryja Potterja

Zurnal24 28.09.2023
Upodobil je ravnatelja Dumbledora. Umrl je igralec irsko-angleških korenin Michael Gambon. Ljubitelji filmov o Harryju Potterju ga poznajo kot profesorja Albusa Dumbledora, ravnatelja na čarovniški šoli Bradavičarka, sicer pa je v šestdesetih letih… »

Umrl je Michael Gambon, profesor Dumbledore iz filmov o Harryju Potterju

RTV Slovenija 28.09.2023
Umrl je irsko-angleški igralec Michael Gambon, ki je v šest desetletij dolgi karieri osvojil dve nagradi igralskega ceha in štiri bafte, navdušenci nad Harryjem Potterjem pa ga poznajo kot profesorja Albusa Dumbledora, ravnatelja na šoli… »

Umrl je Michael Gambon, profesor Dumbledore iz filmov o Harryju Potterju

SiolNET 28.09.2023
V 83. letu starosti je umrl irsko-angleški igralec Michael Gambon, ki je v pet desetletij dolgi karieri osvojil dve nagradi igralskega ceha in štiri bafte. Navdušenci nad Harryjem Potterjem ga poznajo kot profesorja Albusa Dumbledorja, ravnatelja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem