Povezane novice

Krvavi ulični spopadi na Švedskem. Kriminalne tolpe vse bolj neobvladljive

Zurnal24 29.09.2023
Vse večje nasilje na ulicah Švedske. Premier išče pomoč vojske. V noči s srede na četrtek so bili na širšem območju Stockholma ubiti kar trije ljudje, dva v streljanju in eden v eksploziji. Slednji po policijskih poročilih ni imel nobene zveze… »

Švedski premier zaprosil za vojaško pomoč pri boju proti tolpam

Nova 24TV 29.09.2023
Ulf Kristersson (foto: epa) Švedski premier Ulf Kristersson je v televizijskem nagovoru v četrtek dejal, da se bo srečal z vrhovnim poveljnikom vojske po izbruhu nasilja v državi, ki terjajo življenja vse večjega števila otrok in mimoidočih… »

Izredne razmere na Švedskem, premier na pomoč poklical vojsko #video

SiolNET 29.09.2023
Na Švedskem so vse pogostejši izbruhi nasilja, samo v noči na sredo sta bila v Stockholmu ubita dva moška, ​​25-letna ženska pa je umrla v eksploziji v hiši severno od prestolnice, poroča BBC. Premier Ulf Kristersson se bo zato danes sestal z… »

Izredne razmere na Švedskem, na pomoč poklicali vojsko

Zurnal24 29.09.2023
Nobena druga država v Evropi ne doživlja česa podobnega. Švedski premier Ulf Kristersson je v četrtek obljubil, da bo obvladal kriminalne tolpe, ki so v zadnjem času vse bolj nasilne. Napovedal je, da se bo danes sešel z načelnikom švedske… »

Po valu nasilja na Švedskem naj bi se v boj proti tolpam vključila tudi vojska

RTV Slovenija 29.09.2023
Po valu nasilja v septembru, v katerem je umrlo najmanj 11 ljudi, je švedski premier Ulf Kristersson na pogovor poklical poveljnika vojske in načelnika policije. Premier napoveduje, da bodo premagali tolpe. V Stockholmu sta bila v sredo v ločenih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem