Povezane novice

Roglič in Pogačar obračunala v zadnjem kilometru, dvojna slovenska zmaga!

SiolNET 30.09.2023
Pred težko pričakovano dirko Giro dell'Emilia, na kateri sta prvič po 441 dneh nastopila oba slovenska šampiona Tadej Pogačar in Primož Roglič, je zadnji potrdil, da s koncem sezone zapušča vrste Jumbo-Visme (več pa bo razkril sedmega oktobra)… »

Preveč ga spoštujejo, da mu ne bi dovolili oditi

SiolNET 30.09.2023
"Nedavno je dal prošnjo za prestop. Razumemo njegovo željo in preveč spoštujemo drug drugega, da bi ga ovirali. Dali smo mu zeleno luč," je željo, da Primož Roglič odide iz Jumbo-Visme, komentiral direktor te nizozemske ekipe Richard Plugge… »

Roglič po napadu na zadnjem klancu zmagovalec Dirke po Emiliji, Pogačar drugi

RTV Slovenija 30.09.2023
Po več kot letu dni sta slovenska kolesarska asa Primož Roglič in Tadej Pogačar znova nastopila na isti dirki. Prvo od treh soočenj na enodnevnih dirkah v Italiji, Dirko po Emiliji, je dobil Roglič, ki je v cilj prišel kakšnih 20 metrov pred… »

ROGLIČ ZMAGOVALEC DIRKE PO EMILIJI: Na drugem mestu pa Tadej Pogačar (FOTO, VIDEO)

Regional 30.09.2023
Slovenska kolesarska zvezdnika Primož Roglič in Tadej Pogačar sta se izkazala na 106. dirki po Emiliji. Dobre 204 kilometre dolgo preizkušnjo med Carpijem in San Luco je dobil član Jumbo Visme Roglič za svojo 80. zmago v karieri, Pogačar (Uae… »

Primož Roglič zmagal na dirki po Emiliji

Dnevnik 30.09.2023
Slovenska kolesarska zvezdnika Primož Roglič in Tadej Pogačar sta se izkazala na 106. dirki po Emiliji. Dobre 204 kilometre dolgo preizkušnjo med Carpijem in San Luco je dobil član Jumbo Visme Roglič za svojo 80. zmago v karieri, Pogačar (Uae… »

Roglič in Pogačar obračunala za zmago na prestižni klasiki

Zurnal24 30.09.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je zmagal na prestižni enodnevni dirki po Emiliji, potem ko je v samem zaključku strl Tadeja Pogačarja. Slovenska kolesarska zvezdnika Primož Roglič in Tadej Pogačar sta se izkazala na 106. dirki po… »

Roglič naj bi prejel ponudbo, ki je presegla vsa pričakovanja

SiolNET 30.09.2023
Govorice o prestopu Primoža Rogliča so vse glasnejše in bolj pestre. Po poročanju GCN naj bi Zasavec, ki bo konec oktobra dopolnil 34 let, podpisal večletno pogodbo, ki naj bi mu prinesla več kot šest milijonov na leto. Še vedno ni znano, kateri… »

Tadej Pogačar znova zabava s svojimi vragolijami #video

SiolNET 30.09.2023
Tadej Pogačar, ki že 115 tednov kraljuje na vrhu jakostne lestvice Mednarodne kolesarske zveze (UCI), se v svoji tipični zabavljaški maniri vrača na dirke. To soboto nastopa na italijanski klasiki Giro dell'Emilia, kjer se bo prvič po 441 dneh… »

TV namigi: Dirka po Emiliji, Elon Musk buri duhove na Twitterju, Yuli in 33/45

Delo 30.09.2023
V Italiji se bosta pomerila Roglič in Pogačar, dokumentarec o Elonu in Twitterju, tu je biografska drama o kubanskem plesalcu, začne se nova glasbena oddaja. Sobota, 30. oktobra Dirka po Emiliji: Planet TV ob 15.00 Kolesarstvo (M). Prenos. 130 min… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem