Povezane novice

Kdo vse, poleg Hovnikove, se je na razpisu za nevladnike najbolj omastil?

Nova 24TV 30.09.2023
Filip Dobranić – Muki (Foto: STA) Poleg tega, da je inštitut v solastništvu prijateljice ministrice Sanje Ajanović Hovnik na dokazano sporen način prišel do neverjetnih 300 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja, so si sredstva skoraj 10… »

Nove nepravilnosti: Ministrica Ajanović Hovnikova tone vse globlje

Nova 24TV 30.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik tone vse globlje. (Foto: STA) Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, ki se sooča z očitki o visokih stroških službene poti v New York in nepravilnostmi pri razpisu za nevladne organizacije… »

"NISEM NAREDILA NIČ NEZAKONITEGA": Ministrica Sanja Ajanović Hovnik ne namerava odstopiti

Regional 30.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, ki se v zadnjih dneh sooča z očitki o visokih stroških službene poti v New York in nepravilnostih pri razpisu za nevladne organizacije, ne namerava odstopiti. "Nisem naredila nič nezakonitega… »

Ministrica ne bo odstopila

SiolNET 30.09.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, ki se v zadnjih dneh spopada z očitki o visokih stroških službene poti v New York in nepravilnostih pri razpisu za nevladne organizacije, ne namerava odstopiti. "Nisem naredila nič nezakonitega… »

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik ne namerava odstopiti

Delo 30.09.2023
Ministrica preverja možnost razveljavitve razpisa, pripravljena se je tudi umakniti iz pogajanj. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, ki se v zadnjih dneh sooča z očitki o visokih stroških službene poti v New York in nepravilnostih pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem