Povezane novice

Vpliv Messija: Cene sezonskih vstopnic v Miamiju so dvojno poskočile

SiolNET 30.09.2023
Cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi, so dvojno poskočile. Lastnika kluba Jorge Mas in nekdanji angleški zvezdnik David Beckham sta navijačem v elektronski pošti razkrila… »

Po prihodu Messija v Miami sezonske vstopnice dvakrat dražje

Dnevnik 30.09.2023
Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi. Te so se po selitvi svetovnega prvaka v Argentino podvojile. Lastnika kluba Jorge Mas in nekdanji angleški zvezdnik David… »

Zaradi Messija cene poletele v nebo, navijače boli glava

Zurnal24 30.09.2023
Vodstvo nogometnega kluba Inter Miami je podvojilo cene vstopnic za ogled domačih tekem v ligi MSL. Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi. Te so se po selitvi… »

Messimanija sprožila rekordne cene vstopnic

Delo 30.09.2023
Sezonske vstopnice Interja iz Miamija so se zaradi prihoda Lionela Messija močno podražile in so dražje kot za Manchester City, Real Madrid in Barcelono. Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem