Povezane novice

Trump sojenje v New Yorku označil za nadaljevanje največjega lova na čarovnice vseh časov

RTV Slovenija 02.10.2023
Donald Trump je tik pred začetkom sodnega procesa v civilni tožbi države New York dejal, da gre za nadaljevanje največjega lova na čarovnice vseh časov in prevaro. Trumpu, ki je prišel na sodišče, in njegovem podjetju sodijo zaradi obtožb o… »

Trump na začetku sojenja proces označil za politični pregon

SiolNET 02.10.2023
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je danes tik pred začetkom sodnega procesa v civilni tožbi države New York novinarjem dejal, da gre za nadaljevanje največjega lova na čarovnice vseh časov in prevaro, poročajo ameriški mediji. Trumpu, ki je… »

Trump / »Boril se bom za svoje ime in ugled«

Mladina 02.10.2023
V New Yorku se bo danes začelo sojenje nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in vodilnim v njegovem poslovnem imperiju. V New Yorku se bo danes začelo sojenje nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in vodilnim v njegovem poslovnem imperiju zaradi… »

Začenja se sojenje Trumpu zaradi poslovnih prevar

Delo 02.10.2023
Gre za obtožbe o zavajanju bank in zavarovalnic z laganjem o dejanski vrednosti premoženja za pridobitev ugodnih posojil. V New Yorku se bo danes začelo sojenje nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in vodilnim v njegovem poslovnem imperiju zaradi… »

Danes začetek sojenja Donaldu Trumpu zaradi poslovnih prevar

Dnevnik 02.10.2023
V New Yorku se bo danes začelo sojenje nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in vodilnim v njegovem poslovnem imperiju zaradi obtožb o zavajanju bank in zavarovalnic z laganjem o dejanski vrednosti premoženja za pridobitev ugodnih posojil. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem