Povezane novice

Drama v predstavniškem domu kongresa: McCarthyja so odstavili

RTV Slovenija 03.10.2023
Predstavniški dom ameriškega kongresa je izglasoval, da Kevin McCarthy ne bo več predsednik predstavniškega doma. Za njegovo odstavitev je glasovalo 216 članov doma, poleg demokratov še osem republikancev, proti pa 210. Po razglasitvi izidov so vsi… »

ZDA / Poskus odstavitve predsednika predstavniškega doma

Mladina 03.10.2023
Floridski republikanec Matt Gaetz si bo zaradi dogovora o nadaljevanju financiranja dela zvezne vlade prizadeval za odstavitev svojega strankarskega kolega s položaja predsednika predstavniškega doma. Floridski republikanec Matt Gaetz je novinarjem… »

V ZDA pripravljajo poskus odstavitve predsednika predstavniškega doma

Dnevnik 03.10.2023
Floridski republikanec Matt Gaetz je novinarjem povedal, da si bo zaradi dogovora o nadaljevanju financiranja dela zvezne vlade prizadeval za odstavitev svojega strankarskega kolega iz Kalifornije Kevina McCarthyja s položaja predsednika predstavniškega… »

Gaetz vložil zgodovinsko pobudo za odstavitev McCarthyja

Delo 03.10.2023
V nedeljo se je začelo novo proračunsko leto 2024, zakoni o proračunski porabi pa še niso potrjeni. Floridski republikanec Matt Gaetz je novinarjem povedal, da si bo zaradi dogovora o nadaljevanju financiranja dela zvezne vlade prizadeval za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem