Povezane novice

Pomembno sporočilo Bidna po pogovorih s ključnimi zaveznicami

SiolNET 03.10.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je danes opravil pogovore s ključnimi zaveznicami in jim zagotovil, da bodo ZDA še naprej odločno podpirale Ukrajino. Pogovore je opravil potem, ko je iz zakona o začasnem financiranju proračuna ameriške vlade v soboto… »

Ukrajinski izvoz bodo namesto na Poljskem pregledovali v Litvi

RTV Slovenija 03.10.2023
Ukrajina je dosegla dogovor s Poljsko in Litvo, s katerim želijo pospešiti izvoz žita. Več mejnih kontrol naj bi namesto na obremenjeni meji s Poljsko zdaj izvajali v litovskem pristanišču Klaipeda. Ukrajinsko kmetijsko ministrstvo je sporočilo, da… »

Biden tudi zaveznikom zagotovil, da bodo ZDA še naprej podpirale Ukrajino

RTV Slovenija 03.10.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je opravil pogovore s ključnimi zaveznicami in zagotovil, da bodo ZDA tudi po izpadu šestih milijard dolarjev iz proračuna še naprej odločno podpirale Ukrajino. Bela hiša je sporočila, da je Biden govoril z voditelji… »

Poljska in Ukrajina sta blizu sklenitve dogovora o izvozu žita

Nova 24TV 03.10.2023
Poljska in Ukrajina sta bili nekaj časa v sporu zaradi izvoza ukrajinskega žita. (Foto: Pixabay) Poljska in Ukrajina sta sporočili, da sta skupaj z Litvo dosegli dogovor glede pospešitve tranzita ukrajinskega žita prek Poljske in Litve v tretje… »

Poljska in Ukrajina s prvimi koraki k razrešitvi spora o izvozu žita

Delo 03.10.2023
V skladu s sporazumom med tremi državami bo izvoz žita, namenjenega zlasti za trge v Afriki in na Bližnjem vzhodu, potekal neposredno prek Poljske in Litve. Poljska in Ukrajina sta danes sporočili, da sta skupaj z Litvo dosegli dogovor o pospešitvi… »

Zelenski / »Samo vprašanje časa je, kdaj bo Ukrajina postala članica EU«

Mladina 03.10.2023
Zunanji ministri držav članic EU so v ponedeljek med zgodovinskim obiskom v Kijevu poslali znak podpore Ukrajini. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek po srečanju zunanjih ministrov EU v Kijevu izrazil prepričanje, da bo Ukrajina… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem