Povezane novice

Predsednica zaradi nespoštljive komunikacije prekinila sodelovanje s članico njenega odbora

Mladina 04.10.2023
Člani civilne iniciative Pohod za življenje na Kongresnem trgu v Ljubljani z zastavicami opozarjali na umrle otroke v postopkih splava. Skupina deklet je zastavice protestno podrla. Med njimi je bila tudi članica predsedničinega Mladinskega… »

Pirc Musar pojasnila razloge za razhod z mlado sodelavko, ki ni imela možnosti zagovora

Necenzurirano 04.10.2023
Predsednica republike o prekinitvi sodelovanja s članico mladinskega posvetovalnega odbora. Kot smo že poročali, so v ponedeljek člani civilne iniciative Pohod za življenje na Kongresnem trgu v Ljubljani z zastavicami opozarjali na umrle otroke v… »

Predsednica republike: Podpiram pravico do splava, a tudi svobodo govora

Delo 04.10.2023
Nataša Pirc Musar je prekinila sodelovanje s članico Mladinskega posvetovalnega odbora Saro Štiglic zaradi podrtih zastavic na Pohodu za življenje. Odločitev predsednice republike Nataše Pirc Musar, da prekine sodelovanje s Saro Štiglic, članico… »

Pirc Musar: Pravico do svobode govora ima vsak, če se še tako ne strinjamo z njim

RTV Slovenija 04.10.2023
"Če nekdo organizira shod, tam izrazi svoje mnenje, se mi zdi nekulturno, da se v ta prostor poseže na način, da vnesemo konflikt," je predsednica Nataša Pirc Musar komentirala prekinitev sodelovanja s članico mladinskega posvetovalnega organa. V… »

Na tapeti tudi Nataša Pirc Musar, nekdanja sodelavka jo je postavila na laž

Zurnal24 04.10.2023
Kako se bo odzvala predsednica? Kot smo že poročali, se je predsednica republike Nataša Pirc Musar zahvalila za sodelovanje Sari Štiglic, ki je bila med dekleti, ki so snele zastavice po novinarski konferenci Pohoda za življenje 2023. Več o tem na… »

Po Niki Kovač nad Pirc Musarjevo še Levica

SiolNET 04.10.2023
Potem ko je odstranjevanje zastavic na Kongresnem trgu obsodila predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki je zaradi "nespoštljive komunikacije" prekinila sodelovanje s članico njenega Mladinskega posvetovalnega odbora Saro Štiglic, se je oglasila… »

Nataša Pirc Musar pojasnila, zakaj je razrešila aktivistko #video

SiolNET 04.10.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je obsodila incident na Kongresnem trgu, ko je skupina deklet izpulila zgornje dele zastavic, ki so jih organizatorji pohoda za življenje postavili v spomin nerojenim otrokom. Ker je bila v "nespoštljivo… »

Pirc Musar: Od članov Mladinskega posvetovalnega odbora pričakujem, da bodo z menoj delili skrb za kulturen dialog

Dnevnik 04.10.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je prekinila sodelovanje s članico njenega Mladinskega posvetovalnega odbora, ki je nespoštljivo komunicirala po ponedeljkovi novinarski konferenci Pohoda za življenje, ki nasprotuje pravici do splava… »

Predsednica Pirc Musar razrešila sodelavko, to je razlog

Zurnal24 04.10.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je zahvalila za sodelovanje sodelavki Sari Štiglic, ki je uničevala zastavice po novinarski konferenci Pohoda za življenje 2023. V minulih dneh je za precej razburjenja poskrbela poteza mladih deklet, ki so… »

Pulila je zastavice za nerojene otroke, zdaj je predsednica z njo sodelovanje prekinila

Necenzurirano 04.10.2023
V sklopu dogodka Pohod za življenje, ki nasprotuje pravici do splava, je prišlo v ponedeljek na Kongresnem trgu do izgreda. V ponedeljek so člani civilne iniciative Pohod za življenje na Kongresnem trgu v Ljubljani z zastavicami opozarjali na umrle… »

Vandalka, ki ne spoštuje življenja, je bila del ekipe slovenske predsednice

Nova 24TV 04.10.2023
Foto: FB/NPM Mlada dekleta, ki so ponedeljek na Kongresnem trgu uničevale inštalacijo iniciative Pohoda za življenje, ne le, da so “blizu javno financiranim levim NVO-jem”, ampak so del njih. Med njimi je bila tudi aktivistka Sara Štiglic, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem