Povezane novice

Po dveh mesecih še vedno brez denarja, pitne vode in zasuti z muljem

SiolNET 04.10.2023
Skupna ocena neposredne škode naravne nesreče, ki je avgusta prizadela Slovenijo, po oceni vlade znaša približno 9,9 milijarde evrov, je danes razkril minister Aleksander Jevšek. Z ministrstva za delo so medtem sporočili, da bodo danes 2.741… »

Škoda avgustovske ujme ocenjena na 9,9 milijarde evrov

Delo 04.10.2023
Vlogo za pridobitev sredstev iz evropskega solidarnostnega sklada bodo zagotovo oddali do roka, do 27. oktobra. Skupna ocena neposredne škode naravne nesreče, ki je avgusta prizadela Slovenijo, in njenih posledic za prebivalstvo, gospodarstvo in okolje… »

Vlada škodo po avgustovskih poplavah ocenjuje na skoraj 10 milijard evrov

RTV Slovenija 04.10.2023
Skupna ocena neposredne škode naravne nesreče, ki je avgusta prizadela Slovenijo, po oceni vlade znaša približno 9,9 milijarde evrov. Ocena zajema vse, od zagotavljanja nadomestitve stavb, sanacije vodotokov, obnove infrastrukture in drugih objektov… »

Škoda avgustovske ujme ocenjena na 9,9 milijarde evrov

Dnevnik 04.10.2023
Skupna ocena neposredne škode naravne nesreče, ki je avgusta prizadela Slovenijo, in njenih posledic za prebivalstvo, gospodarstvo in okolje po oceni vlade znaša približno 9,9 milijarde evrov. Ujma je prizadela 183 občin, obseg prizadetega območja… »

Vlada / »Škoda poplav ocenjena na 9,9 milijarde evrov«

Mladina 04.10.2023
Ujma je prizadela 183 občin, obseg prizadetega območja je ocenjen na 17.203 kvadratnih kilometrov površine, je povedal minister Aleksander Jevšek. Skupna ocena neposredne škode naravne nesreče, ki je avgusta prizadela Slovenijo, in njenih posledic… »

Takšna je ocena škode po avgustovski vremenski ujmi

Zurnal24 04.10.2023
Znana je skupna ocena neposredne škode naravne nesreče in posledic za prizadeto prebivalstvo, gospodarstvo in okolje. Vlada se je na današnji seji seznanila z oceno neposredne škode po naravni nesreči, ki je prizadela državo 4. avgusta letos… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem