Povezane novice

Umrl je skladatelj Avgust Ipavec

Delo 04.10.2023
Skladatelj vokalno-instrumentalnih del je umrl na Dunaju, kjer je vrsto let deloval kot duhovnik v bolnišnici Oto Wagner. V 83. letu starosti je umrl skladatelj Avgust Ipavec. Znan je bil po svojih vokalno-instrumentalnih delih, ki jih je pisal predvsem… »

Umrl je duhovnik in skladatelj Avgust Ipavec

SiolNET 04.10.2023
V 83. letu starosti je umrl duhovnik in skladatelj Avgust Ipavec. Znan je bil po svojih vokalno-instrumentalnih delih, ki jih je pisal predvsem za velike zasedbe. Umrl je na Dunaju, kjer je vrsto let deloval kot duhovnik v bolnišnici Oto Wagner. Po… »

Umrl skladatelj vokalno-instrumentalnih del Avgust Ipavec

Dnevnik 04.10.2023
V 83. letu starosti je umrl skladatelj Avgust Ipavec. Znan je bil po svojih vokalno-instrumentalnih delih, ki jih je pisal predvsem za velike zasedbe. Umrl je na Dunaju, kjer je vrsto let deloval kot duhovnik v bolnišnici Oto Wagner. Po poročanju… »

Umrl je skladatelj Avgust Ipavec

RTV Slovenija 04.10.2023
V 83. letu starosti je na Dunaju umrl duhovnik in skladatelj Avgust Ipavec, znan po svojih vokalno-instrumentalnih delih, ki jih je pisal predvsem za velike zasedbe. Za svoje glasbene stvaritve je leta 2018 prejel državno medaljo za zasluge. Preplet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem