Povezane novice

Samar debitiral s porazom, Sanijev PAO izgubil po podaljšku

SiolNET 05.10.2023
Z obračunom med Crveno zvezdo slovenskega reprezentanta Mika Tobeyja in ekipo Lyon-Villeurbanne začela nova sezona evrolige. Slovenije ima poleg Tobeyja v tej sezoni še enega predstavnika, in sicer Žigo Samarja, ki je z berlinsko Albo v prvem krogu… »

Samar na največjem evropskem košarkarskem odru debitiral s petimi točkami

RTV Slovenija 05.10.2023
22-letni slovenski organizator igre Žiga Samar je odigral prvo tekmo v Evroligi. V dresu Albe je prispeval pet točk in tri podaje, Berlinčani pa so v nemškem obračunu klonili v Münchnu pred Bayernom (80:68). Uspešno se je v Evroligo vrnil Pablo… »

Dallas začel s porazom, Dončić pa s 25 točkami v 17 minutah

RTV Slovenija 05.10.2023
Prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono Lige NBA sta v Abu Dabiju odigrala Minnesota in Dallas. Timberwolvesi so slavili s 111:99, Mavsi pa bodo pred sezono odigrali še dve srečanji zunaj ZDA. Kapetan slovenske reprezentance je igral le prvi polčas… »

Dončić brez pretiranih razlogov za zadovoljstvo

SiolNET 05.10.2023
Košarkarji Dallas Mavericks in Luka Dončić so danes odigrali svojo prvo pripravljalno tekmo pred začetkom nove sezone NBA. Mavericks, ki z igro sploh v prvem polčasu niso navdušili, so se se v Abu Dabiju v Etihad areni pomerili z Minnesoto… »

#video Poraz Dallasa v Abu Dabiju, Dončić 25 točk v enem polčasu

Dnevnik 05.10.2023
S tekmo med Dallas Mavericks in Minnesoto Timberwolves v Združenih arabskih emiratih so se v severnoameriški košarkarski ligi NBA začele pripravljalne tekme pred novo sezono, ki bo startala 25. oktobra. Zasedba Luke Dončića je izgubila z 99:111… »

Luka Dončić učinkovit, Dallas precej manj

Delo 05.10.2023
Moštvo slovenskega asa v pripravljalnem dvoboju v Abu Dabiju brez možnosti proti košarkarjem Minnesote. Prva pripravljalna tekma pred začetkom lige NBA se je za košarkarje Dallasa začela zelo neobetavno, saj so v Abu Dabiju zaostali za Minnesoto z… »

Balkanski kotel Aten in Beograda podžiga zanimanje za Evroligo

RTV Slovenija 05.10.2023
Slovenska košarka bo zastopana simbolično tudi v letošnji Evroligi. A najelitnejše evropsko tekmovanje v tem športu obeta vrhunske obračune v izjemnem vzdušju. Nekaj navijaških rekordov je že padlo. Ne bo manjkalo niti priokusa NBA-ja. Osmič… »

Mavericks danes začenjajo sezono, želijo izboljšati predvsem en element

Zurnal24 05.10.2023
Košarkarji ekipe Dallas Mavericks se bodo pomerili z Minnesoto. Moštvi Dallas Mavericks in Minnesota Timberwolves bosta v Abu Dabiju odigrali prvo tekmo v pripravah na NBA sezono 2023/24. Dvoboj se bo pričel ob 18. uri po srednjeevropskem času… »

Luka Dončić bo od puščave in kamel prešel v svoj drugi dom

Delo 05.10.2023
Košarkarji Dallasa začenjajo niz ogrevalnih tekem, danes in v soboto v Abu Dabiju z Minnesoto, v torek v Madridu z Realom. V nadaljevanju preberite: Luka Dončić in njegovi dallaški soigralci so spomladi med prvimi končali sezono v ligi NBA – še… »

Na stari celini vse več znanih imen iz lige NBA

Dnevnik 05.10.2023
Z današnjimi in jutrišnjimi tekmami se začenja nova sezona košarkarske evrolige. Naslov prvaka brani Real Madrid. Potem ko so moštva v evropskem pokalu že zavihala rokave in začela s tekmovanjem, jim bodo danes in jutri s prvim krogom sledila še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem