Povezane novice

Tragičen konec medenih tednov: Nevesta umrla v nesreči avtobusa

Zurnal24 05.10.2023
Mladoporočenca iz Hrvaške sta bila na avtobusu, ki je v torek zvečer zgrmel z nadvoza pri Benetkah. V nesreči je umrlo 21 ljudi. V torek okoli 19.45 se je v Mestrah pri Benetkah zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo 21 ljudi, med njimi… »

ZNANO, KDO SO ŽRTVE TRAGEDIJE AVTOBUSA PRI BENETKAH: Trupla odpeljali v mrtvašnico v Mestrah, kamor so že pričali prihajati…

Regional 05.10.2023
Po nesreči avtobusa v Mestrah pri Benetkah, v kateri je v torek umrlo 21 ljudi, 18 pa jih je bilo poškodovanih, so pristojni identificirali vse žrtve, so v sredo zvečer sporočile beneške oblasti. Kot so dejali, je bila identifikacija zahtevna, saj… »

Benečani pretreseni, preiskovalci iščejo vzrok tragične nesreče

Delo 05.10.2023
Sodstvo preučuje dve glavni hipotezi o vzrokih tragedije: tvegan manever z drugim avtobusom in trk v staro varovalno ograjo, kot drugo pa bolezen voznika. Včeraj so identificirali vseh 21 žrtev hude prometne nesreče, ki se je zgodila v torek zvečer v… »

V nesreči pri Benetkah umrla noseča Hrvatica, z možem sta bila na medenih tednih

SiolNET 05.10.2023
V tragični nesreči, ki se je v torek zgodila v bližini Benetk, je bila med 21 umrlimi ljudmi tudi 24-letna Antonela Baković iz Hrvaške, ki je bila z možem na poročnem potovanju. 24-letnica je bila noseča. Njen mož, 24-letni Marko, se zdravi na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem