Povezane novice

STRMOGLAVILO LETALO, KI JE POLETELO IZ MARIBORA: Potnika hudo poškodovana, eden v kritičnem stanju (FOTO)

Regional 05.10.2023
Na avstrijskem Koroškem je v sredo popoldan prišlo do strmoglavljenja manjšega letala, ki je vzletelo z mariborskega letališča. V nesreči sta bila dva 21-letnika iz Uzbekistana, ki sta čudežno preživela, a sta utrpela hude poškodbe in sta… »

Po vzletu v Mariboru strmoglavila v Avstriji

Dnevnik 05.10.2023
Z mariborskega letališča sta v sredo malo pred 17.30 z ultralahkim letalom proti Avstriji poletela državljana Uzbekistana, stara 21 let. Okoli 18.35 je letalo z dvojnim krmiljenjem iz za zdaj še neznanih razlogov strmoglavilo na območje Bösenorta v… »

Slovensko letalo v Avstriji: Oddali klic na pomoč, nato strmoglavili

Zurnal24 05.10.2023
V sredo proti večeru je na Avstrijskem Koroškem strmoglavilo manjše športno letalo slovenskih registrskih oznak, na katerem sta bili dve osebi. V sredo okoli 18.35 je na območju Bösenorta v občini Diex blizu Celovca strmoglavilo manjše športno… »

V Avstriji nesreča slovenskega letala #foto

SiolNET 05.10.2023
Manjše slovensko letalo je včeraj zvečer strmoglavilo na avstrijskem Koroškem. V njem sta bila 21-letna Uzbekistanca, ki sta nesrečo preživela in so ju huje poškodovana odpeljali v bolnišnico. Nesreča se je zgodila včeraj pozno zvečer pri kraju… »

V Avstriji strmoglavilo v Sloveniji registrirano letalo, člana posadke huje poškodovana

RTV Slovenija 05.10.2023
V sredo zvečer je v Avstriji, v bližini meje s Slovenijo, strmoglavilo lahko letalo Evektor Sportstar, ki je vzletelo z mariborskega letališča in je registrirano v Sloveniji. V nesreči sta se huje poškodovala 21-letna državljana Uzbekistana. Lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem