Povezane novice

Se bo Bratuškovi vztrajnost končno izplačala?

Nova 24TV 05.10.2023
Fotomontaža Nova24TV. Vir: STA/Portal Trma Pravijo, da se vztrajnost izplača. Vsekakor se bo izplačala ministrici za infrastrukturo Alenki Bratušek, ki si bo v novi vlogi, ki jo bo prevzela, končno lahko uredila tudi vodovodni priključek, za… »

Popotresni sunki Golobove odločitve

Delo 05.10.2023
Odločitve naletele na dvom poslancev. Državna sekretarka Maša Kociper bo pomagala ministrici Alenki Bratušek. Dan po tem, ko je predsednik vlade Robert Golob v državni zbor poslal odstopno izjavo ministra za naravne vire in prostor Uroša Brežana… »

Brežan in Golob nista bila (več) kompatibilna

Dnevnik 05.10.2023
Minister za naravne vire in prostor ni razkril razlogov, zakaj mora zapustiti vodenje ministrstva, rekel pa je, da mu je zato žal, saj je uspel ministrstvo in njegove službe kadrovsko in finančno krepiti. Golob je medtem ocenil, da Brežan ni uspel… »

Zadnji razpis ministrice Šinko: za svetovalca najela bivšega šefa Vzajemne

Necenzurirano 05.10.2023
Zakaj je ministrstvo za kmetijstvo za analizo vpliva podnebnih sprememb na kmetovanje v Sloveniji najelo Boštjana Averja, nekdanjega direktorja Vzajemne, ki se nikoli ni ukvarjal s tem področjem? Vlada Roberta Goloba je pred prvo rekonstrukcijo. Včeraj… »

Brežan ministrstvo zapušča zadovoljen in hkrati v skrbeh; župani ob odstopu zadržani

Necenzurirano 05.10.2023
"Razumem in spoštujem, da si predsednik na mestu želi nekoga, ki bo na tem mestu bolj kompatibilen v njegovih pogledih," je poudaril. Vladno ekipo zapušča minister za naravne vire in prostor Uroš Brežan, nekdanji župan Tolmina in dolgoletni znanec… »

Minister Brežan odstopil, to je povedal

Zurnal24 05.10.2023
Minister Brežan obžaluje, da odhaja s položaja, obenem pa opozarja, da je treba poskrbeti za področje urejanja prostora. Predsednik vlade Robert Golob se je odločil, da zamenja ministra za naravne vire in prostor Uroša Brežana. Svojo odločitev je… »

Brežana skrbijo interesi pri protipoplavni obnovi

Delo 05.10.2023
Premierovo odločitev razume in spoštuje, svoj odstop pa obžaluje. Pravi, da je po poplavah z ekipo naredil vse, kar je bilo v danih okoliščinah mogoče. Uroš Brežan se je za odstop z mesta ministra za naravne vire in prostor odločil po pogovoru s… »

Brežan: Obžalujem Golobovo odločitev #video

SiolNET 05.10.2023
Odstopno izjavo je podal minister za naravne vire in prostor Uroš Brežan. Predsednik vlade Robert Golob je bil nezadovoljen predvsem z Brežanovim ukrepanjem po poplavah. "Predsednik vlade me je v ponedeljek povabil na razgovor, na katerem mi je… »

Brežan obžaluje, da zapušča ministrstvo, skrbi ga iskanje hitrih rešitev pri urejanju prostora

RTV Slovenija 05.10.2023
Minister za naravne vire in prostor Uroš Brežan je v izjavi za medije dejal, da obžaluje, da je premier Robert Golob izgubil zaupanje v njegovo delo. Po njegovem mnenju bi morale vladne ekipe prav zdaj, po poplavah, stopiti skupaj in iskati rešitve… »

Golob: Odziv Šinkove je bil milo rečeno nenavaden

SiolNET 05.10.2023
Ob napovedanih menjavah v vladi premier Robert Golob pritrjuje, da sta ministrica Irena Šinko in minister Uroš Brežan izgubila njegovo zaupanje. "Ko se nek proces znajde v slepi ulici, je treba skrbnika procesa zamenjati," je svojo odločitev podkrepil… »

Golob / »Kdorkoli bo izvajal zdravstveno reformo ima mojo polno politično podporo«

Mladina 05.10.2023
Predsednik vlade Robert Golob je dejal, da ko se nek proces znajde v slepi ulici, je treba skrbnika zamenjati. Ob napovedanih menjavah v vladi premier Robert Golob pritrjuje, da sta ministrica Irena Šinko in minister Uroš Brežan izgubila njegovo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem