Povezane novice

Osumljenca umora 88-letnika so prijeli

RTV Slovenija 05.10.2023
Policisti na območju Logatca obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo. Po prvih podatkih je v dogodku za posledicami poškodb, prizadejanih z ostrim predmetom, umrl 88-letni moški. Policija je osumljenca umora že prijela. Iskana oseba je… »

PRIJET OSUMLJENEC UMORA 88-LETNIKA: Vnuk naj bi zabodel dedka

Regional 05.10.2023
Policisti so prijeli osumljenca, ki so ga iskali zaradi kaznivega dejanja, za posledicami katerega je v Logatcu umrl 88-letnik. Pri prijetju ni bil nihče poškodovan, osumljencu pa so odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana… »

Tragedija v Logatcu: vnuk je do smrti zabodel dedka

SiolNET 05.10.2023
Policisti so prijeli osumljenca, ki so ga iskali zaradi kaznivega dejanja, za posledicami katerega je v Logatcu umrl 88-letnik. Kot poroča spletni Dnevnik, je vnuk zabodel dedka. Pri prijetju ni bil nihče poškodovan, osumljencu pa so odvzeli prostost… »

Policisti prijeli osumljenca iz Logatca

Zurnal24 05.10.2023
Preiskavo policisti še nadaljujejo. Policisti so prijeli osumljenca, ki so ga iskali zaradi kaznivega dejanja, za posledicami katerega je v Logatcu umrl 88-letnik. Pri prijetju ni bil nihče poškodovan, osumljencu pa so odvzeli prostost, so sporočili s… »

Z nožem do smrti zabodel dedka

Dnevnik 05.10.2023
V logaškem naselju Martinj hrib je danes dopoldne moški zabodel 88-letnika, ki je ranam podlegel. Po naših podatkih je storilec Urban R., o katerem smo na straneh črne kronike že poročali. Popoldne so ga prijeli. Mirno naselje Martinj hrib v… »

Prijeli moškega, ki je v Logatcu zabodel 88-letnika

Necenzurirano 05.10.2023
Policisti še niso uporabili besede uboj ali umor, »kaznivo dejanje zoper življenje in telo« se glasi trenutna klasifikacija. Po prvih podatkih je 88-letni moški umrl zaradi posledic »poškodb prizadejanih z ostrim predmetov«. Osumljeni je na begu… »

Policija prijela osumljenca za povzročitev nasilne smrti 88-letnika

Delo 05.10.2023
Iskano osebo so prijeli na območju Logatca. Nihče ni bil poškodovan, policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. S Policijske uprave (PU) Ljubljana so nekaj pred 16.30 uro sporočili, da so policisti na območju… »

Streljanje v Lokvah: 38-letnik prepeljan v bolnišnico

Necenzurirano 05.10.2023
Črnomaljski policisti so skupaj s policisti iz Metlike in Dolenjskih Toplic včeraj v večernih urah intervenirali v Lokvah, kjer je prišlo do streljanja, ena oseba pa je bila poškodovana. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto naj bi na… »

Policija pri Logatcu išče pobeglega morilca

Zurnal24 05.10.2023
Našli so poškodovano truplo, poteka iskalna akcija. Policisti na območju Logatca obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo, so sporočili s PU Ljubljana. V Novem mestu preprečili poskus uboja Kriminalisti zaprli ulico v bližini šole… »

Po umoru 88-letnika v Logatcu osumljenec še na begu

Necenzurirano 05.10.2023
Policisti nasilno smrt še preiskujejo, prav tako pa iščejo osumljenca. Policisti na območju Logatca obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo. Po prvih podatkih je v dogodku za posledicami poškodb prizadejanih z ostrim predmetom umrl… »

ZA POSLEDICAMI VBODNIH RAN UMRL 88-LETNIK: Policija išče osumljenca

Regional 05.10.2023
Policisti na območju Logatca obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo. Po prvih podatkih je v dogodku za posledicami poškodb, prizadejanih z ostrim predmetom, umrl 88-letni moški. Policija sicer znanega osumljenca še išče, so sporočili… »

Po streljanju v Lokvah 38-letnik lažje poškodovan

Dnevnik 05.10.2023
Črnomaljski policisti so skupaj s policisti iz Metlike in Dolenjskih Toplic v sredo posredovali v Lokvah, kjer je po sporu med vsaj dvema moškima prišlo do streljanja. 38-letni moški je bil pri tem lažje poškodovan. Oskrbeli so ga v novomeški… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem