Povezane novice

Velik uspeh Luke Božiča

SiolNET 06.10.2023
Kanuisti in kajakašice so s finalnimi tekmami končali nastope v letošnji sezoni svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah. V Parizu je finale tik pod stopničkami sklenil kanuist Luka Božič, ki pa je zmagal v skupnem seštevku svetovnega pokala… »

Luki Božiču skupni seštevek svetovnega pokala

Delo 06.10.2023
Na finalu svetovnega pokala na progi za olimpijske igre naslednjega leta v Parizu četrto mesto Primorca. Kanuisti in kajakašice so s finalnimi tekmami zaključili nastope v letošnji sezoni svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah. V Parizu je finale… »

Luka Božič zmagovalec svetovnega pokala!

Zurnal24 06.10.2023
Nov uspeh slovenskega športa. Slovenski kanuist Luka Božič je zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala. Na zadnji tekmi na olimpijski progi v Vaires-Sur-Marneju je brez kazenskih sekund zasedel četrto mesto, kar je bilo dovolj, da se je veselil… »

Kanuistu Luki Božiču skupni seštevek svetovnega pokala

Dnevnik 06.10.2023
Kanuisti in kajakašice so s finalnimi tekmami zaključili nastope v letošnji sezoni svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah. V Parizu je finale tik pod stopničkami končal kanuist Luka Božič, ki pa je zmagal v skupnem seštevku svetovnega pokala… »

Božič po dramatičnem razpletu zmagovalec svetovnega pokala

RTV Slovenija 06.10.2023
S četrtim mestom na zadnji tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah se je kanuist Luka Božič zavihtel na vrh skupnega seštevka. Za dve točki je prehitel Slovaka Mateja Benuša, ki je bil tokrat osmi. Zadnjo tekmo na olimpijski progi v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem