Povezane novice

Japonci Slovencem za zdaj zaprli olimpijska vrata, a vse še ni izgubljeno #video

SiolNET 07.10.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu zabeležila še drugi zaporedni poraz. Po petkovem porazu z ZDA je tokrat z 0:3 (-21, -22, -18) morala priznati premoč še gostiteljem… »

Bayer in Bayern zanesljiva, Leipzig zapravil dve 11-metrovki

SiolNET 07.10.2023
V nemški bundesligi sta se Bayer Leverkusen in Bayern München v nedeljo vrnila na vrh lestvice. Bayer je prvi po zmagi v sedmem krogu s 3:0 proti Kölnu, z enakim izidom pa je Bayern premagal Freiburg in se povzpel na tretje mesto. Drugi je Stuttgart… »

NAJPREJ PROTI ZDA, DANES PA ŠE PROTI JAPONSKI: Slovenski odbojkarji zaenkrat brez OI

Regional 07.10.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca v Tokiu, na turnirju olimpijskih kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah, ni izpolnila cilja. Že krog pred koncem je jasno, da želenega drugega mesta ne more več osvojiti, po štirih pričakovanih zmagah… »

Leipzig zapravil dve enajstmetrovki

Delo 07.10.2023
V 7. kolu nemškega nogometnega prvenstva Serhou Guirassy z novim strelskim rekordom. Nogometaši Leipziga so v tekmi 7. kola nemške lige igrali neodločeno 0:0 z Bochumom. Stuttgart je s tremi goli Serhouja Guirassyja premagal Wolfsburg s 3:1 in… »

Slovenski odbojkarji zaenkrat brez olimpijskih iger

Dnevnik 07.10.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca v Tokiu, na turnirju olimpijskih kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah, ni izpolnila cilja. Že krog pred koncem je jasno, da želenega drugega mesta ne more več osvojiti, po štirih pričakovanih zmagah… »

Japonci predobri za Slovence, Pariz bodo morali najti po drugi poti

Delo 07.10.2023
Slovenski odbojkarji po porazu z Japonsko brez možnosti za prvo ali drugo mesto. Boj za Pariz 2024 zanje vendarle še ni izgubljen. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca v Tokiu, na turnirju olimpijskih kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah… »

Slovenski odbojkarji zaenkrat še brez olimpijskih iger

Zurnal24 07.10.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca si je s porazom proti Japonski z 0:3 (-21, -22, -18) priprla vrata za uvrstitev na olimpijski turnir leta 2024 v Parizu, toda ni še vse izgubljeno. Slovenska reprezentanca v Tokiu, na turnirju olimpijskih kvalifikacij… »

Slovenci konkurenčni le v prvi polovici nizov

RTV Slovenija 07.10.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je v Tokiu izgubila drugo zaporedno tekmo v kvalifikacijah za olimpijske igre. V petek je klonila pred ZDA, tokrat pa je bila nemočna proti Japonski (3:0). Vstopnici sta OI sta tako dobili prav Japonska in ZDA. A upov… »

Odbojkarji nad Japonce: prek samuraja do olimpijskega raja

Delo 07.10.2023
Slovenski odbojkarji po porazu z ZDA v kvalifikacijah za pariške OI danes v odločilni boj z Japonci. V nadaljevanju preberite: Slovenski odbojkarji so na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre v Parizu po štirih zmagah v skupini B v Tokiu… »

Brez Urnauta ni šlo, danes in jutri odločilni tekmi

Dnevnik 07.10.2023
Slovenski odbojkarji so v Tokiu na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v petem krogu skupine B prvič izgubili. S 3:1 (18, -21, 20, 18) je bila boljša reprezentanca ZDA. Danes ob 12.25, ko se bodo pomerili z Japonsko in jutri ob 9. uri proti Srbiji jih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem