Povezane novice

Verstappen tretjič zapored svetovni prvak

RTV Slovenija 07.10.2023
Nizozemec Max Verstappen je svetovni prvak formule 1! Na sprinterski dirki v Katarju je dirkač ekipe Red Bull z drugim mestom mestom dosegel dovolj točk, da ga tekmeci do konca sezone ne morejo več ujeti. Glede na prednosti v seštevku sezone je bilo… »

Dramatičen šprint dobil novinec, Verstappen novi/stari prvak

SiolNET 07.10.2023
Novi/stari svetovni prvak v formuli 1 je Max Verstappen z Red Bullom. Neulovljivo prednost ima že pred zadnjimi šestimi velikimi nagradami letošnjega prvenstva. Na dramatični šprinterski dirki v Katarju je osvojil drugo mesto. Dobil jo je novinec… »

Sprinterska dirka dala novega/starega svetovnega prvaka

Zurnal24 07.10.2023
Verstappen že v Katarju do tretjega naslova svetovnega prvaka formule 1. Nizozemec Max Verstappen je stari in novi svetovni prvak formule 1. Na sprinterski dirki v Katarju je dirkač ekipe Red Bull z drugim mestom mestom dosegel dovolj točk, da ga… »

Verstappen predčasno do tretjega naslova svetovnega prvaka

Delo 07.10.2023
V Lusailu sta potekala drugi kvalifikacijski del in šprinterska dirka za VN Katarja. Nizozemec Max Verstappen je stari in novi svetovni prvak formule 1. Na šprinterski dirki v Katarju je dirkač ekipe Red Bull z drugim mestom mestom dosegel dovolj… »

Max Verstappen je svetovni prvak formule 1

Dnevnik 07.10.2023
Nizozemec Max Verstappen je stari in novi svetovni prvak formule 1. Na današnji sprinterski dirki v Katarju je dirkač ekipe Red Bull z drugim mestom mestom dosegel dovolj točk, da ga tekmeci do konca sezone ne morejo več ujeti. Zmagal je Avstralec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem