Povezane novice

Po Hamasovem pokolu našli 260 trupel

SiolNET 08.10.2023
Izraelski varnostni kabinet je danes v državi uradno razglasil vojno stanje. To omogoča "daljnosežne vojaške korake" po napadih palestinske skrajne organizacije Hamas, so sporočili iz urada izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja. ZDA so v… »

'Začelo se je ob sedmih, prebudil naju je alarm, soboto sva preživela v kleti'

24ur 08.10.2023
V Izraelu so po sobotnih presenetljivih in silovitih napadih palestinskega skrajnega gibanja Hamas uradno razglasili vojno stanje. "Hamas je odprl vrata pekla", so jasni v izraelski vojski, kjer pravijo, da je njihov cilj prevzeti nadzor nad celotnim… »

Izrael šteje mrtve in pripravlja mogočen odgovor

Dnevnik 08.10.2023
Palestinsko gibanje Hamas je v soboto zjutraj iz Gaze po tleh in zraku napadlo bližnja območja Izraela, kjer varnostne službe očitno niso predvidele dogodkov. Danes so šteli mrtve in ranjene pa tudi ugrabljene, boji so se nadaljevali. Mrtve so šteli… »

Tanja Fajon / »Solidarnost z Izraelom je neomajna«

Mladina 08.10.2023
Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon je poudarila, da se ima Izrael "pravico braniti v skladu z mednarodnim pravom" Solidarnost z Izraelom je neomajna, je ob napadu, ki ga je na to državo izvedlo skrajno palestinsko gibanje Hamas, poudarila zunanja… »

Izrael: "Napadalci so še v državi." ZDA bodo vojaške ladje in letala pomaknile bližje Izraelu.

RTV Slovenija 08.10.2023
Izraelski varnostni svet je uradno razglasil vojno stanje, kar omogoča "daljnosežne vojaške korake" po napadih palestinskega gibanja Hamas. Skupno je na obeh straneh že več kot tisoč žrtev, iz sveta pa prihajajo izrazi podpore Izraelu. Palestinsko… »

»Smo sredi vojne«

Mladina 08.10.2023
Izraelska vojska je sporočila, da so napadalci Hamasa še vedno v državi. Izraelska vojska je sporočila, da so napadalci Hamasa še vedno v državi. V zadnjih urah so se nadaljevali spopadi na obmejnem območju z Gazo. V več mestih so morali ljudje… »

IZRAEL URADNO RAZGLASIL VOJNO: Proti Hamasu napotenih več deset tisoč vojakov (FOTO, VIDEO)

Regional 08.10.2023
Izraelski varnostni kabinet je danes v državi uradno razglasil vojno stanje. To omogoča "daljnosežne vojaške korake" po napadih palestinske skrajne organizacije Hamas, so sporočili iz urada izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja. "Vojna, ki jo… »

Ameriška letalonosilka in bojna skupina se v znak podpore približujejo Izraelu

Nova 24TV 08.10.2023
V Izraelu se danes nadaljujejo siloviti spopadi med izraelskimi silami in teroristično palestinsko skupino Hamas, ki je v soboto izvedla silovit napad na Izrael. Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes posvaril, da se začenja “dolga in težka… »

#video #foto V Izraelu uradno razglasili vojno stanje, število žrtev na obeh straneh narašča

Dnevnik 08.10.2023
V Izraelu so se danes nadaljevali spopadi med izraelskimi silami in skrajno palestinsko skupino Hamas, ki je v soboto nepričakovano in silovito napadla izraelske cilje. Nasilje je doslej terjalo na stotine mrtvih in na tisoče ranjenih. Izrael je uradno… »

Izrael je razglasil vojno stanje

Zurnal24 08.10.2023
Izraelski varnostni kabinet je danes v državi uradno razglasil vojno stanje. Korak varnostnega kabineta omogoča "daljnosežne vojaške korake" po napadih palestinske skrajne organizacije Hamas, so sporočili iz urada izraelskega premierja Benjamina… »

Grošelj: Izraelsko uničenje Hamasa bi terjalo ogromne žrtve na obeh straneh

SiolNET 08.10.2023
Izrael bo verjetno krenil v uničenje Hamasa, vprašanje pa je, ali je izraelska vojska tega sposobna, je po sobotni eskalaciji nasilja med izraelsko in palestinsko stranjo v pogovoru za STA nadaljnji razvoj dogodkov ocenil obramboslovec in evroposlanec… »

Tanja Fajon: Solidarnost z Izraelom je neomajna

RTV Slovenija 08.10.2023
Solidarnost z Izraelom je neomajna, je ob napadu, ki ga je na to državo izvedlo skrajno palestinsko gibanje Hamas, poudarila zunanja ministrica Tanja Fajon, in dodala, da se ima Izrael pravico braniti v skladu z mednarodnim pravom. Ministrica za zunanje… »

V Izraelu uradno razglasili vojno stanje, med žrtvami tudi tujci

Delo 08.10.2023
Cilj izraelske vojske po napadu Hamasa je prevzeti nadzor nad celotnim območjem Gaze in pobiti vse teroriste. Izraelski varnostni kabinet je uradno razglasil vojno stanje. To omogoča »daljnosežne vojaške korake« po napadih palestinske skrajne… »

Vojna v Izraelu: oglasila se je Nataša Pirc Musar

SiolNET 08.10.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je ob sobotni eskalaciji nasilja med Izraelci in Palestinci, v katerega se je danes vpletlo še libanonsko šiitsko gibanje Hezbolah, na družbenem omrežju X obsodila "vsak napad na civilno prebivalstvo". Ob tem… »

Se vojna širi na Libanon in Iran, to pravijo Američani

Zurnal24 08.10.2023
Na Izrael tudi izstrelki Hezbolaha iz Libanona. Izraelska vojska že odgovorila s protinapadom. Libanonsko šiitsko gibanje Hezbolah, ki ga podpira Iran, je danes izvedlo topniški in raketni napad na izraelske položaje na obmejnem območju. Izraelska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem