Povezane novice

Anketa / Padec podpore Golobovi vladi in Gibanju Svoboda

Mladina 09.10.2023
Delo vlade je pozitivno ocenilo 22 odstotkov vprašanih, negativno pa 42,1 odstotka. V oktobrski javnomnenjski raziskavi, ki jo je za Delo opravila Mediana, je znatno padla podpora vladi in Gibanju Svoboda. Delo vlade je namreč pozitivno ocenilo 22… »

Boleč udarec za Roberta Goloba

Zurnal24 09.10.2023
V oktobrski javnomnenjski raziskavi, ki jo je za Delo opravila Mediana, je znatno padla podpora vladi in Gibanju Svoboda. Delo vlade je namreč pozitivno ocenilo 22 odstotkov vprašanih, negativno pa 42,1 odstotka. Med strankami je s 23-odstotno podporo… »

Znaten padec za vlado in Gibanje Svoboda

SiolNET 09.10.2023
V oktobrski javnomnenjski raziskavi, ki jo je za Delo opravila Mediana, je znatno upadla podpora vladi in Gibanju Svoboda. Delo vlade je namreč pozitivno ocenilo 22 odstotkov vprašanih, negativno pa 42,1 odstotka. Med strankami je s 23-odstotno podporo… »

Anketa Dela: Golobovi Svobodnjaki beležijo najnižjo podporo doslej

Nova 24TV 09.10.2023
Stranka Gibanje Svoboda beleži največji padec javnomnenjske podpore. (Foto. STA) Gibanje Svoboda je na zadnji Medianini anketi zabeležilo najnižjo podporo doslej. Neučinkovito vodenje vlade, začenši z zastalo obnovo po poplavah, in tudi sicer… »

Če bi bile volitve jutri, bi zmago slavila SDS

Delo 09.10.2023
Barometer: Podpora GS in ocena dela vlade strmo navzdol. Delo vlade pozitivno ocenilo 22 odstotkov anketiranih, negativno pa 42. V nadaljevanju preberite: Fraze o poenotenju politike, usmerjene v pomoč prebivalcem in obnovo po uničujočih poplavah, o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem