Povezane novice

Kek in reprezentanti sedeli kot v šolskih klopeh

Dnevnik 09.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju začela priprave na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo s Finsko v soboto v Stožicah in prihodnji torek s Severno Irsko v Belfastu. Zaradi poškodb manjkata branilec David Brekalo in vratar… »

Slovenci lovijo sanje: "Blizu smo nečemu velikemu, zgodovinskemu!"

Zurnal24 09.10.2023
Slovenski nogometaši po zmago proti Finski in pozitivno na Severno Irsko. Slovenska nogometna reprezentanca se je na Brdu pri Kranju zbrala za priprave na novi kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024. Slovenci se bodo merili s Finsko doma in s… »

"Želimo si te Nemčije, naredili bomo vse, da premagamo Fince in gremo pozitivno na Severno Irsko"

SiolNET 09.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca se je na Brdu pri Kranju zbrala za priprave na novi kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024. Slovenci se bodo merili s Finsko doma in s Severno Irsko v gosteh. Želja in cilj sta v soboto premagati Finsko in se z… »

Kurtić na zboru vzhičen ob misli na veliko tekmovanje

RTV Slovenija 09.10.2023
Nogometaši Slovenije so začeli priprave na odločilni tekmi kvalifikacij za EP. Na Brdo je namesto poškodovanega vratarja Matevža Vidovška prišel Martin Turk iz mlade reprezentance. Jan Oblak se bo pridružil v torek, David Brekalo pa bo akcijo… »

Slovenke zavihale rokave

SiolNET 09.10.2023
Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo v prvi polovici oktobra začela pot v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Prva izziva izbrank selektorja Dragana Adžića bosta zasedbi Latvije in Italije. Z izbrano vrsto z obale Baltika se bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem