Povezane novice

Sindikati zahtevajo umik določbe o usklajevanju plač v letu 2024

SiolNET 09.10.2023
Pogajanja s sindikati javnega sektorja so se tudi po odstopu ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik nadaljevala. Danes jih je vodila državna sekretarka Mojca Ramšak Pešec. Najbolj pa jih je zaznamovala zahteva sindikatov, da se iz predloga… »

Pogajanja zaznamovala zahteva sindikatov po umiku določbe o neusklajevanju plač v 2024

Dnevnik 09.10.2023
Pogajanja s sindikati javnega sektorja so se tudi po odstopu ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik nadaljevala. Danes jih je vodila državna sekretarka Mojca Ramšak Pešec. V največji meri pa jih je zaznamovala zahteva sindikatov, da se iz… »

Sindikati zahtevajo umik člena, ki po njihovem vladi omogoča poseg v regulacijo plač

RTV Slovenija 09.10.2023
Sindikati javnega sektorja nadaljujejo pogajanja s predstavniki vlade. Vlada mora po odstopu ministrice imenovati novega pogajalca, sindikati pa so medtem oblikovali svoje zahteve, saj z zadnjim predlogom vlade niso zadovoljni. Kot je poročal novinar TV… »

O čem se danes pogajata vlada in predstavniki javnega sektorja

Dnevnik 09.10.2023
Začel se je novi krog pogajanj med predstavniki vlade in sindikatov javnega sektorja. Na mizi je še precej odprtih vprašanj, dodaten dejavnik pa je tudi petkov odstop ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik, ki je bila doslej glavna pogajalka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem