Povezane novice

Množični pokoli v več judovskih naseljih, med žrtvami tudi dojenčki #video

SiolNET 10.10.2023
Izraelska stran poroča o množičnem pokolu v judovskem naselju Kfar Aza, nedaleč stran od meje z Gazo, več kot sto trupel naj bi našli tudi v kibucu Be'eri in kibucu Nir Oz. Reuters poroča, da so našli obglavljena trupla pripadnikov Hamasa in… »

Žrtev na obeh straneh že 2000. Različna poročila glede pokola v kibucu Kfar Aza.

RTV Slovenija 10.10.2023
Izraelska vojska se je po sobotnem napadu Hamasa prebila v obmejni kibuc Kfar Aza, od koder so začeli umikati trupla. Medtem se nadaljujejo siloviti napadi Izraela na Gazo, kjer so razmere v bolnišnicah "nepopisne". V Aškelonu so odjeknile eksplozije… »

Število smrtnih žrtev v Izraelu in Gazi preseglo 3000

Delo 10.10.2023
Število ranjenih ljudi v spopadu med Izraelom in gibanjem Hamas se bliža 8000. Število žrtev spopadov, ki od sobote divjajo med izraelsko vojsko in palestinskim gibanjem Hamas, je na izraelski strani doseglo 1000, v izraelskih napadih na gosto… »

UBITI, RANJENI ALI POGREŠANI ŠTEVILNI TUJI DRŽAVLJANI: Med njimi 12-letni otrok (VIDEO)

Regional 10.10.2023
Število žrtev spopadov, ki od sobote divjajo med izraelsko vojsko in palestinskim gibanjem Hamas, je na izraelski strani doseglo 1000, v izraelskih napadih na območje Gaze pa je umrlo najmanj 830 ljudi. Po najdbi trupel 1500 borcev Hamasa je skupno… »

Hamas posvaril prebivalce Aškelona, naj odidejo! Na mesto letijo rakete

Necenzurirano 10.10.2023
Vodstvo palestinskega gibanja Hamas, ki nadzoruje Gazo, je prebivalce Aškelona pozvalo, naj do 16. ure zapustijo mesto. S tem so odgovorili na poziv izraelske vojske naj prebivalci mesta Gaze zapustijo območje Gaze. Ob 16. uri (po lokalnem času ob 17… »

#foto #video Na stotine raket izstreljenih iz Gaze, na obeh straneh naj bi bilo mrtvih že več kot 1800 ljudi

Dnevnik 10.10.2023
Hamas je pravkar izstrelil na stotine raket na mesto Aškelon v odgovor na pregon civilistov iz Gaze. Obstreljevanje se je začelo po tem, ko je tiskovni predstavnik Hamasa posvaril prebivalce tega mesta na jugu Izraela naj ga zapustijo pred 17. uro… »

Države evakuirajo svoje državljane iz Izraela. 17 slovenskih državljanov odletelo v Podgorico.

RTV Slovenija 10.10.2023
Tuje države skušajo iz Izraela po sobotnem smrtonosnem napadu palestinskega gibanja Hamas evakuirati svoje državljane. Črna gora je v domovino danes prepeljala sto ljudi, med katerimi so tudi slovenski državljani. Več se jih je vrnilo v lastni… »

Novi napadi na območje Gaze

Mladina 10.10.2023
Izraelska vojska je ponoči nadaljevala zračne napade na območje Gaze in po lastnih navedbah zadela 200 tarč, povezanih z gibanjem Hamas in drugimi islamističnimi skupinami. Izraelska vojska je ponoči nadaljevala zračne napade na območje Gaze in po… »

Pariz, London in Washington v izraelskih barvah

Zurnal24 10.10.2023
V zahodnih prestolnicah so izrazili podporo Izraelu. Stopnjevanje nasilja v Izraelu, kjer se po sobotnih napadih gibanja Hamas nadaljujejo spopadi in raketno obstreljevanje med izraelskimi in palestinskimi silami, je izzvalo številne reakcije po vsem… »

Zlovešče sporočilo Palestincem, zaprt edini izhod

Zurnal24 10.10.2023
Teče četrti dan oboroženega spopada med palestinskimi in izraelskimi silami. Ponoči napadenih več kot 200 ciljev. Izraelska vojska je ponoči nadaljevala zračne napade na območje Gaze in po lastnih navedbah zadela 200 tarč, povezanih z gibanjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem