Povezane novice

Znano je, kaj je povzročilo puščanje plinovoda med Finsko in Estonijo

SiolNET 10.10.2023
Puščanje plinovoda Balticconnector med Finsko in Estonijo je verjetno povzročil "zunanji dejavnik", je danes izjavil finski predsednik Sauli Niinistö, potem ko je operater omrežja zemeljskega plina Gasgrid v nedeljo zaradi suma puščanja plinovod… »

Finska sumi, da je bila žrtev sabotaže

Delo 10.10.2023
Natančen vzrok okvare na plinovodu Balticconnector, ki nordijsko državo povezuje s sosedo Estonijo, bo podala preiskava. Finske oblasti sumijo, da je bila za okvari plinovoda in telekomunikacijskega kabla, ki to nordijsko državo povezujeta z njeno… »

Finska: Plinovod pod Baltskim morjem verjetno poškodoval "zunanji dejavnik"

RTV Slovenija 10.10.2023
Finski predsednik Sauli Niinistö je sporočil, da je podmorski plinovod med Finsko in Estonijo verjetno poškodoval "zunanji dejavnik". Finski plinski operater Gasgrid je v nedeljo zaradi puščanja plina zaprl plinovod Balticconnector. "Verjetno je… »

Putin glede konflikta med Izraelom in Gazo

Zurnal24 10.10.2023
Ruski predsednik je pri svojih besedah izpostavil, da se bo veliko ljudi strinjalo z njim. Ruski predsednik Vladimir Putin je danes dejal, da konflikt med Izraelom in Gazo, ki je izbruhnil v soboto, kaže na neuspeh politike ZDA na Bližnjem vzhodu. Menil… »

Zelenski na obisku v Romuniji

Nova 24TV 10.10.2023
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski in romunski predsednik vlade Klaus Iohannis (Foto: epa) Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se mudi v Bukarešti na pogovorih z romunskim kolegom Klausom Iohannisom, potem ko je Rusija večkrat obstreljevala… »

Zelenski / »Rusija si želi sprožiti vojno tudi na Bližnjem vzhodu«

Mladina 10.10.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je Rusijo obtožil, da želi poleg napada na njegovo državo sprožiti še vojno na Bližnjem vzhodu. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je Rusijo v ponedeljek obtožil, da želi poleg napada na njegovo… »

Novice dneva »

Iskanje predsednikovega naslednika

Dnevnik pred dvema urama

Bistvo češnje

Dnevnik pred dvema urama

Dobiček skupine Krka

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem