Povezane novice

Zasegli rekordno količino nezakonitih pesticidov

Dnevnik 11.10.2023
V mednarodni, tri mesece trajajoči operaciji Srebrna sekira so zasegli rekordnih 2040 ton nezakonitih pesticidov, obenem pa aretirali 21 osumljencev. Gre za največji zaseg doslej. Kar 32 držav je sodelovalo v že osmi vsakoletni mednarodni operaciji… »

REKORDEN ZASEG EUROPOLA: Zaplenili so več kot 2000 ton nezakonitih pesticidov

Regional 11.10.2023
V mednarodni operaciji Srebrna sekira, ki že več let poteka pod vodstvom Evropskega policijskega urada (Europol), so organi pregona letos zasegli 2040 ton nezakonitih pesticidov, kar je največji zaseg tovrstnih proizvodov doslej. V akciji so aretirali… »

Zaradi pesticidov številne aretacije, rekorden zaseg

Zurnal24 11.10.2023
Aretirali 21 osumljencev in onemogočili delovanje več obratov za proizvodnjo ponarejenih pesticidov. V mednarodni operaciji Srebrna sekira, ki že več let poteka pod vodstvom Evropskega policijskega urada (Europol), so organi pregona letos zasegli 2040… »

Europol zasegel rekordno količino nezakonitih pesticidov

Delo 11.10.2023
Glavna trga, od koder vstopajo nezakoniti pesticidi, ostajata Azija in Južna Azija, velik del proizvodnje in končne obdelave pa poteka tudi v EU. V mednarodni operaciji Srebrna sekira, ki že več let poteka pod vodstvom Evropskega policijskega urada… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem