Povezane novice

Več kot tretjina ranjencev v Gazi je otrok

SiolNET 12.10.2023
Izraelska vojska je danes napadla letališči v Damasku in Alepu, ki trenutno zaradi poškodb ne obratujeta, so poročali sirski državni mediji. Izrael sicer redno obstreljuje cilje v sosednji Siriji. Današnji napad pa je bil prvi, odkar so pripadniki… »

ZDA ne postavljajo pogojev Izraelu o rabi ameriškega orožja

Delo 12.10.2023
Novico je po sestanku Natovih ministrov v Bruslju povedal ameriški obrambni minister Lloyd Austin. 20.30 V Izraelu zaprisegla krizna vlada narodne enotnosti Izraelski parlament je s 66 glasovi za in štirimi proti potrdil krizno vlado narodne enotnosti… »

V Franciji in Združenem kraljestvu opažajo porast antisemitskih dejanj

RTV Slovenija 12.10.2023
Odkar so pripadniki palestinskega gibanja Hamas v soboto izvedli napad na Izrael, je v nekaterih državah naraslo število do Judov sovražnih dejanj. V Združenem kraljestvu in Franciji so zaznali po okoli sto antisemitskih dejanj. V Franciji se je… »

Izrelske zračne sile raketirale letališči v Damasku in Alepu

Necenzurirano 12.10.2023
Mednarodno letališče Damask v Siriji so Izraelci napadli le nekaj minut pred pristankom letala z iranskim zunanjim ministrom Hosseinom Amir-Abdollahianom. Sirski državni mediji poročajo, da sta bili današnji tarči izraelskih zračnih sil mednarodni… »

To je današnja izraelska tarča

Zurnal24 12.10.2023
Izrael nadaljuje raketno obstreljevanje območja Gaze, kjer naj bi od jutra potekal obsežen napad na cilje, povezane s palestinskim gibanjem Hamas. To je sporočilo, da je v odgovor izstrelilo rakete nad Tel Aviv. V osrednjem Izraelu na napade opozarjajo… »

Novice dneva »

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 18 minutamiše 1 povezana

V trčenju med Kobaridom in Tolminom umrl voznik

RTV Slovenija pred 43 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem