Povezane novice

NZS dodatno udarila po Rogaški zaradi kaosa na tekmi z Olimpijo

Zurnal24 12.10.2023
Pri NZS so izrekli nove kazni po tekmi Rogaška - Olimpija. Nogometni klub Rogaška bo moral zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi proti Olimpiji v 11. krogu državnega prvenstva plačati še 2600 evrov kazni, je danes… »

NZS ni ugodila pritožbi Rogaške, s čimer je razveselila Koper

SiolNET 12.10.2023
"Komisija za pritožbe Nogometne zveze Slovenije je sprejela končno odločitev v primeru pritožbe NK Rogaška zoper prvostopenjsko odločitev o registraciji tekme Prve lige Telemach med Koprom in Rogaško v korist FC Koper s 3:0, potem ko gostujoči… »

NZS izrekel nove kazni po tekmi Rogaška – Olimpija

RTV Slovenija 12.10.2023
Rogaška bo morala zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi proti Olimpiji plačati 2600 evrov kazni, zaradi nešportnega vedenja nogometašev in predstavnika ekipe pa še dodatnih 700 evrov. Dvoboj 11. kroga državnega… »

Rogaška kaznovana zaradi incidentov po tekmi z Olimpijo

Delo 12.10.2023
Nogometni klub Rogaška je kaznovan zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi z Olimpijo. Nogometni klub Rogaška bo moral zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi proti Olimpiji plačati 2600… »

Rogaško bodo drago stali incidenti na tekmi z Olimpijo

SiolNET 12.10.2023
Nogometni klub Rogaška mora zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi proti Olimpiji plačati krovni zvezi 3300 evrov, zaradi nešportnega obnašanja navijačev pa bo moral seči globoko v žep tudi Maribor (2650 evrov)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem